China Works
Dienstverlening

Goede tandartsverzekering afsluiten

Kom je een paar keer per jaar bij de tandarts en heb je een goede tandartsverzekering nodig? Dan heeft ZorgDirect precies datgene wat je zoekt. Als je een basisverzekering afsluit bij ZorgDirect, dan kun je daarnaast een van onze tandartsverzekeringen afsluiten. We hebben er drie samengesteld waar je uit kunt kiezen. Iedere tandartsverzekering biedt een maximale vergoeding van de tandartskosten per kalenderjaar. Onze TandExtra verzekering biedt de kleinste vergoeding, de TandTop biedt de grootste vergoeding en de TandPlus verzekering zit hier tussenin. Er is dus altijd een tandartsverzekering die bij jou past.

Aanvullende verzekeringen ZorgDirect

Naast onze tandartsverzekeringen, bieden we natuurlijk ook uitbreidingen om je basisverzekering mee aan te vullen. Er zijn vijf aanvullende verzekeringen om een keuze uit te maken. Met een aanvullende verzekering heb je bijvoorbeeld recht op een bepaald aantal fysiotherapiebehandelingen per jaar of een vergoeding voor anticonceptie. Ook zijn er aanvullende verzekeringen waarmee je een vergoeding ontvangt voor alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur. Kies daarom de verzekering die het beste aansluit op jouw zorgbehoeften. In de productvergelijker op onze website kun je precies terugvinden welke vergoedingen er zijn voor welke behandelingen.

Mijn ZorgDirect

Als je een zorgverzekering hebt afgesloten bij ZorgDirect, dan kun je gebruik maken van ‘Mijn ZorgDirect’. Via je eigen account kun je online zaken regelen rondom je zorgverzekering. Zo kun je zien welke zorgkosten je hebt gemaakt en welke vergoedingen je hebt ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om zelf je declaraties in te dienen. Hier hebben we zelfs een speciale app voor ontwikkeld, zodat je dit nog sneller via je telefoon kunt regelen. En wijzigt er iets in je persoonlijke gegevens? Dan kun je ook dit zelf aanpassen in ‘Mijn ZorgDirect’. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen. Onze klantenservice staat graag voor je klaar als je vragen hebt. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel!

https://www.zorgdirect.nl