China Works
Woning en Tuin

Laminaat in een badkamer? Alleen als het Balterio laminaat is

Laminaatvloeren hebben de laatste jaren echt een prominente plaats ingenomen als vloerkeuze. Niet alleen is het steviger dan echt hout, maar het kost vaak minstens de helft van de prijs! En met de fantastische Decors van geweldige fabrikanten als Balterio, hoef je geen concessies te doen aan het mooie uiterlijk.

Balterio is trots op hun natuurdecors en authentieke houtuitstraling. Minder herhalingen van individuele planken betekenen dat je een prachtige, slijtvaste houten vloer krijgt, die eruitziet als een echte houten vloer!

Laminaat voor in de badkamer?

Er zat echter altijd een addertje onder het gras, laminaat in badkamers was altijd een risico. Of het nu kinderbad tijd is of het water lekt, dit soort situaties kunnen je vloer mogelijk vernielen.

Balterio stapte in de goede richting en besloot om dit probleem op te lossen door het ontwerpen van een fantastisch uitziende laminaatvloer, die bestand zou zijn tegen de water badkamers ervaren. We moeten zeggen dat het resultaat geweldig is.

Grande by Balterio laminaat is een collectie laminaatvloeren die wordt geleverd met een speciaal waterafstotend middel dat HydroShield bescherming heet, dit betekent dat er geen water door de klikvoegen kan sijpelen en dat het zelfs nat gedweild kan worden.

Dit maakt de Grande Collection of Laminaat Houten Vloeren een geweldige keuze voor je hele huis, inclusief de keuken en badkamer. Grande wordt geleverd in 8 prachtige ontwerpen en de lange en brede plank, zal een gevoel van moderniteit en stijl in je woonruimte brengen.

Bovendien is er maar één plank herhaling in een vloer van ongeveer 10 meter waardoor je vloer er net zo mooi en authentiek uitziet als een massief houten vloer.

https://www.parket-winkel.be/tag/pergo/