China Works
Woning en Tuin

Houten vloeren bekijken

Sinds enkele weken ben ik verhuisd en zijn opzoek gegaan naar mooie houten vloeren voor in het nieuwe huis. We zijn verhuisd naar een prachtig huis. Die echter nog wel wat opgeknapt moet worden om ons droomhuis te worden. Het is namelijk van een ouder echtpaar geweest, die verhuisd zijn, maar er is de afgelopen jaren vrijwel niks aan veranderd. Echter is het huis prachtig omdat het op een prachtig stuk land staat en omdat het er heel historisch uitziet. Daarom hebben wij ervoor gekozen het huis te kopen en het dan op te gaan knappen en daar horen nieuwe houten vloeren ook bij. Wij willen namelijk de vloer van de woonkamer en de keuken het zelfde soort hout en dat zelfde geld voor de bovenverdieping. We hebben daarvoor gezocht op het internet en als verwacht was de keuze niet een heel gemakkelijke. Er is namelijk veel keus op het gebied van vloeren. Qua aanbod maar ook qua verkooppunten. Lees daarom in deze blog over de koop van houten vloeren, waar hebben we dit gedaan? En waarom daar?

Houten vloeren kopen

Ik ben dus opzoek gegaan naar houten vloeren om mijn nieuwe huis een mooie uitstraling te gaan geven. Ik ben dus gaan zoeken naar vloeren bij de bekende bouwmarkten, maar daar vond ik niet de vloer die de uitstraling gaf die mij aansprak. Ik ben dus via het internet gaan zoeken en toen kwam ik op de website van Bax Houthandel terecht. Op die site stond het brede assortiment aan de vloeren. Dit heb ik bekeken en er zaten er wel mooie tussen. Ik ben naar het filiaal geweest en heb daar de vloer aangeschaft. Want ik vond 2 verschillende  houten vloeren die ik prachtig vond. Ik heb ze er inmiddels al enkele weken in liggen en het staat prachtig. Het geeft de gewenste uitstraling. Kwalitatief is het een goede houtsoort dus we kunnen er nog wel enkele jaren mee vooruit.