China Works
Vakantie

Hoe in vastgoed investeren toch veilig kan

In vastgoed investeren wordt al een tijdje niet meer als veilig gezien. Het was voorheen een zekere bron van inkomsten en een goede investering in de toekomst, maar de recente crisis en de fluctuerende huizenmarkt hebben ervoor gezorgd dat potentiele investeerders wat minder vertrouwen hebben. Ook een spaarrekening levert vandaag de dag nog weinig op en investeren in aandelen is misschien nog wel risicovoller. Zou het niet mooi zijn als u in vastgoed kon investeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de inkomsten die u ermee zal genereren? Deze mogelijkheid is er nu, als u gebruik maakt van Center Parcs Vastgoed om een recreatiewoning aan te schaffen.

In vastgoed investeren op een recreatiepark kan zorgeloos

Het is weer mogelijk om in vastgoed te investeren en hier met zekerheid een inkomen uit te vergaren. Als u bij Center Parcs een recreatiewoning aanschaft, dan krijgt u van het park elk kwartaal een vast percentage van de huuropbrengst en dit bedrag wordt contractueel vastgelegd. Het grote voordeel hiervan is dat u exact weet hoeveel geld u zal ontvangen en dat voor 15 jaar lang. U kunt dus al een precieze berekening maken van wat deze investering u zal opleveren. Bent u op zoek naar veiligheid, dan is investeren in dergelijk vastgoed de ideale oplossing.

Plezier en zaken combineren via het recreatiepark

Het leuke van deze overeenkomst is niet alleen dat u een vast inkomen krijgt, maar ook dat u zelf gebruik kunt maken van uw recreatiewoning, als u dit aangeeft. Hierover maakt u duidelijke afspraken met het vakantiepark in kwestie. Verder heeft u zelf geen omkijken naar uw vakantiewoning, omdat het park alles met betrekking tot het beheer voor u zal doen. Zelfs de vaste lasten worden niet meer van de huuropbrengst afgetrokken. Zo kunt u veilig en risicoloos in vastgoed investeren en zelf ook meegenieten van uw nieuwe aanwinst.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/