China Works
Vervoer en transport

Touringcarbedrijf zoeken

Voor ons jaarlijkse schoolreisje zijn wij op zoek naar een touringcarbedrijf. Aangezien wij een nieuwe basisschool zijn, hebben wij daar nog helemaal geen ervaring mee. En dus hebben wij eerst op het internet gezocht. Zodoende kwamen wij al snel Noot Personenvervoer uit Ede tegen. Daar lazen wij dat hun bussen een uitstekende veiligheid hebben. Iets wat wij natuurlijk wel graag gegarandeerd willen hebben. Puur als vertrouwen naar de ouders toe.

Touringcar huren bij Noot

Uiteindelijk wilden wij dus een touringcar huren bij Noot Personenvervoer. Wij hebben dan ook contact met hen opgenomen. Ze reageerden direct toen ze hoorden dat het om een schoolreisje ging. Het voordeel daarvan is, zoals zei dat zelf zeiden, is dat zij buschauffeurs hebben die heel erg kindvriendelijk. Met name bij kinderen vinden wij het heel erg belangrijk. Die dienen toch anders benaderd te worden dan ouderen. Daarom zijn wij ook zo blij dat zij chauffeurs hebben die op de doelgroep worden aangepast! Vervolgens zijn wij het over de prijs gaan hebben. Want het gaat om meerdere bussen die wij nodig hebben. En dus wilden wij er dan natuurlijk wel graag een mooie prijs van maken. Wij zijn dan ook om de tafel gaan zitten. En kwamen er heel snel uit. Voor een prima prijs hebben wij tijdens het schoolreisje de beschikking over heel mooie touringcars.

Het schoolreisje

Met het schoolreisje zijn we naar een pretpark geweest. Maar in dit geval was voor het vertrek het vervoer natuurlijk even het belangrijkste. Om de afgesproken tijd stonden de bussen al klaar om ons op te vangen. Vervolgens heette de buschauffeurs iedereen van harte welkom. Daarna werd koers gezet richting de eindbestemming. En dat verliep hartstikke goed! Ook de terugreis ging uitstekend. Jammer dat we in de file stonden, maar dat is dan helaas niet anders. Voor meer informatie over Noot Personenvervoer: www.noot.nl/touringcar-huren.