China Works
Electronica en Computers

Slot open kraken met lockpicks

Veel slotenmakers zijn ook begonnen met een simpele nieuwsgierigheid naar de werking van sloten.

Er zijn namelijk geen opleidingen om slotenmaker te worden. Deze mensen hebben het zich dus allemaal zichzelf aangeleerd. puur omdat ze nieuwsgierig zijn naar de werking van sloten kunnen ze nu dagelijks mensen helpen die zelf hun eigen sloten niet meer open kunnen krijgen. Jammer genoeg zijn er ook veel oplichters die misbruik maken van de onbekwaamheid van de klanten. Ze rekenen hoge bedragen voor simpele handelingen.

Daarom is het ook leuk om jezelf te verdiepen in lockpicken. Als je er namelijk goed in wordt kun je straks je eigen sloten openen. Of je nou je niet sleutel bent kwijtgeraakt om je huissleutel de meeste sloten hebben vergelijkbare werking waardoor je ze dus makkelijk het openen als je een lockpick hebt en je verdiept in de werking van sloten.

Ontzettend handig dus om dit te kunnen, zelf word ik regelmatig gevraagd door vrienden en familie om sloten voor hun te openen. je kunt dus met enige oefening ook voor jezelf beginnen aan slotenmaker. Dan moet je natuurlijk wel wat kunnen bieden en wel een beetje goed zijn in het kunnen openen van sloten. Zonder daarbij de sleutel te gebruiken openingsspeech zeven in het openen van sloten zonder daarbij schade toe te brengen aan het slot dit noemt men schadeloos opening.

Maar voor beginners is het misschien makkelijker om te beginnen met het openen van sloten met schade. Dit is namelijk veel makkelijker en werk vooral bij cilinder sloten erg goed. Plaatje cilinder sloten zijn gemakkelijker te openen met behulp van lockpicking deze zijn namelijk zo simpel te openen dat het slechts enkele minuten kost om deze te openen met het gebruik van deze technieken.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/