China Works
Woning en Tuin

Kiest u ook voor een donkere of bamboe houten vloer?

U heeft eindelijk uw droomwoning op de kop getikt of u heeft plannen om uw woning te verbouwen. Dan bent u natuurlijk op zoek naar een vloer. Dan doet u er goed aan om naar een specialist op het gebied van parket vloeren, zoals ALMA Parket, te gaan. Hier vindt u een ruim aanbod vloeren. Gaat uw voorkeur uit naar een houten vloer? Dan kunt u zich hier al helemaal uitleven! Denk bijvoorbeeld aan een donkere houten vloer dat een karakteristieke uitstraling geeft aan uw woning. Draagt u graag een steentje bij aan het milieu? Kies dan voor de bamboe houten vloer. Dit is een milieuvriendelijke oplossing met een prachtige afwerking. Bovendien heeft u nog keuze uit vele andere vloeren, waardoor u zeker slaagt!

De aanleg van uw nieuwe houten vloer is zo gebeurd

Heeft u uw nieuwe vloer uitgekozen? Dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt gelegd in uw woning. Heeft u twee linkerhanden, waardoor u geen kei bent in klussen? Dan komen de specialisten van ALMA Parket graag bij u langs om de vloer aan te leggen. Van tevoren komen zij uw vloer inspecteren, waarna zij aan de slag gaan en uw vloer wordt afgewerkt tot in de puntjes. Zo kunt u een vloer met gemak laten leggen!

Laat uw beschadigde donkere of bamboe houten vloer renoveren

Een vloer wordt intensief gebruikt. U loopt er dagelijks veel overheen, de kinderen spelen op de vloer en dan spreken we maar niet over kopjes koffie die worden omgestoten. Door het intensieve gebruik, kan het voorkomen dat uw vloer gebruikssporen gaat vertonen. Deuken, putten of krassen geven uw vloer een gehavende uitstraling. De vloerspecialisten van ALMA Parket komen dan ook graag bij u langs voor het repareren en renoveren van uw vloer. Of het nu gaat om laminaat, een bamboe houten vloer of een andere donkere vloer: het resultaat is altijd perfect!