China Works
Image default
Dienstverlening

Kies voor een doeltreffende Teflon coating

Een Teflon coating, wat is dat? Teflon is de handelsnaam voor PTFE en is gebaseerd op een chemische verbinding die vaak wordt toegepast als coating voor producten in verschillende industrieën, zoals de chemische en farmaceutische industrie. Echter wordt een Teflon coating ook graag gebruikt voor horecabenodigdheden omdat deze bestand is tegen extreme hitte en chemische stoffen. Om de hechting van Teflon coating aan materialen te versterken, kunt u er ook voor kiezen om de betreffende oppervlakten te laten behandelen met plasmasystemen. De ervaren medewerkers van SINVACON weten perfect hoe zij deze kostenefficiënte en milieuvriendelijke methode toe moeten passen. U doet dus met een gerust hart beroep op deze betrouwbare vakspecialist.

Uitgebreide dienstverlening

Naast het aanbrengen van een doeltreffende Teflon coating, kunt u bij deze specialist terecht voor een uitgebreide dienstverlening. Zo kunt u bijvoorbeeld een demonstratie aanvragen als u twijfelt of plasma de juiste oplossing is voor uw toepassing. Het is bij deze expert ook mogelijk om een plasmasysteem te huren voor een bepaalde periode, maar ook voor de aanschaf van een eigen machine bent u bij deze professional op de juiste plek. Bovendien kunt u een plasmabehandeling ook uitbesteden aan de ervaren medewerkers. Zij hebben ruime kennis en voldoende expertise en zijn dus perfect in staat om de meest uiteenlopende materialen te behandelen.

Neem contact op met de gespecialiseerde medewerkers

Overweegt u om een Teflon coating te laten aanbrengen op uw producten? Dan bent u bij SINVACON aan het juiste adres. Neem dus zeker telefonisch contact op met de gespecialiseerde medewerkers of vul het online contactformulier in. U kunt dan meteen al uw vragen stellen over plasmabehandeling en komt meer te weten over waarom een Teflon coating laten aanbrengen een goed idee is. Het ervaren team staat u graag te woord en geeft bovendien gedegen advies op maat van uw situatie.

https://www.sinvacon.be/