China Works
Bedrijven

Werfborden online bestellen bij deze specialist

Een werfbord is een zeer eenvoudige, maar goede manier van reclame maken. Vooral voor bouwfirma’s is het aan te raden om een werfbord op de plaats het bouwproject te hangen. Zo kan elke potentiële klant zien welk bedrijf hiervoor verantwoordelijk is. Werfborden zijn gemakkelijk online te bestellen. Neem eens een kijkje op de website van Creafor. Bij hen kunt u allerlei soorten borden kopen die volledig aansluiten bij uw wensen.

Bestel werfborden online in alle soorten en maten

De werfborden van Creafor zijn vochtbestendig, zeer licht en 100% recyclebaar. De borden zijn te bestellen in zeefdruk en digitale druk, in full color. Daarnaast bepaalt u zelf welke vorm de borden krijgen. De standaard werfborden die dit bedrijf aanbiedt zijn rechthoekig, maar andere vormen zijn ook online te bestellen. Daarnaast hebben ze ook verschillende formaten en is het mogelijk om speciale oplages te kiezen. Denk hierbij aan fluorescerende, reflecterende en fosforescerende borden. De borden zijn in de meeste gevallen gemaakt van golfpolypropyleen, maar ook borden van dibond of forex vallen onder het assortiment. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de borden af te werken met beschermvernis en zeilringen. Op deze manier gaan de werfborden langer dan één werving mee.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Creafor is dé specialist in het ontwerpen en creëren van werfborden die gemakkelijk online te bestellen zijn. Voor een gunstige prijs heeft u werfborden in huis van goede kwaliteit die u al vanaf één exemplaar kunt verkrijgen. Weet u niet precies welk soort werfbord u nodig heeft en aan welk ontwerp u de voorkeur geeft? Geen probleem! Bij Creafor helpen ze u op weg. Ze bespreken uw wensen en verwachtingen en vertalen dit naar een mooi ontwerp. Daarnaast geven de medewerkers van dit bedrijf vrijblijvend advies. Voor al uw vragen kunt u dus bij hen terecht. Neem contact op met Creafor of vraag een gratis offerte aan.

https://creafor.be