China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een integratie platform ontwikkelen op maat van uw bedrijf

Werkt u met verschillende applicaties die niet met elkaar integreren? Moeten uw werknemers constant schakelen tussen verschillende programma’s waardoor de efficiëntie minder is dan u zou willen? Dan is het wellicht een idee om na te gaan denken met professionele developers over een integratie platform. Een integratie platform staat ook wel bekend als een iPaaS: integration platform as a service. Met een iPaaS vergroot u de flexibiliteit van uw onderneming door alle software en applicaties met elkaar te integreren op één platform. Het applicatielandschap, dat eerst heel erg versplinterd was, zal op deze manier één geheel vormen.

Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van een iPaaS-omgeving?

Wellicht bent u zo gewend aan de huidige werkprocessen dat u geen reden ziet om een integratie platform te integreren in uw bedrijf in Vlaanderen. Wellicht kunnen de experts van Datacon u hierover adviseren. Wist u bijvoorbeeld dat productiviteitsstijging en kostenbesparingen een vrijwel direct resultaat zijn van een iPaaS-omgeving? In het platform is het mogelijk om data te ontsluiten, te koppelen, te integreren en te delen tussen verschillende softwareprogramma’s. Dit biedt u nog andere voordelen, waarvan u enkele voorbeelden hieronder ziet:

  • Door interne processen te automatiseren verkleint u de kans op menselijke fouten in uw administratie.
  • Door uw data op een goede manier te structureren ontvangt u waardevolle data om uw werkprocessen nog efficiënter in te richten. Meten = weten!
  • Door automatische processen voor partners en klanten in te richten, creëert u meerwaarde én mogelijkheden om samen te werken.

Een advies op maat voor ieder bedrijf

Wilt u ook een gestroomlijnd applicatielandschap in uw onderneming? Of bent u er nog niet aan uit of deze investering u daadwerkelijk iets op zal leveren? De consultants en developers van Datacon kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en geven een advies op maat voor uw bedrijf in Vlaanderen. Hierbij worden uw doelen en verwachtingen meegenomen, om zo tot een passend advies te komen. Op de website vindt u verschillende whitepapers met meer informatie én de klanten die u voor zijn gegaan. Zij laten u graag weten waarom zij blij zijn met de oplossingen van Datacon.

https://www.datacon.be/