China Works
Image default
Bedrijven

Ecologische kleding in Antwerpen

Evelien van SOFlien begeleidt jou graag in de wereld van bewust consumeren door te helpen bij het kiezen voor ecologische kleding die ze verkoopt in haar conceptstore in Essen, Antwerpen en via haar webshop. Ze opteert om enkel de producten te kopen die je ook daadwerkelijk nodig hebt en kan gebruiken.

Eerlijke adviezen voor een vrije keuze

Met eerlijk advies wordt je in deze winkel in Antwerpen geholpen zodat miskopen vermeden kunnen worden en je bovendien kiest voor ecologische kleding die zowel goed zijn voor jou als voor onze planeet. Zonder opdringerig te zijn geeft Evelien haar klanten de vrije keuze en kies jij jouw duurzame look. Je hebt de keuze uit een royaal en gevarieerd aanbod van ecologische kleding waar je uit kan kiezen in de conceptstore in Essen, Antwerpen of in de webshop. Hoogwaardige topmerken worden persoonlijk uitgekozen door Evelien vooraleer ze deze verkoopt in haar winkel. Zo is ze er zeker van dat jij enkel kwalitatieve kledij koopt die doet wat het belooft.

Ook in de webshop verkrijgbaar

Niet enkel in haar fysieke winkel, maar ook in de webshop kan jij jouw ecologische, verantwoorde kleding tot een outfit samenstellen, terwijl jij lekker op jouw gemak in jouw zetel in Antwerpen ligt. Het werkt zeer simpel en alles is overzichtelijk gestructureerd, gaande van de basics tot broeken, topjes, jurken, truien en meer. Vanaf een bepaald bedrag wordt jouw bestelling zelfs gratis naar jou opgestuurd. Bekijk dus zeker snel de webshop of ga langs in de conceptstore in Essen en creëer jouw duurzame outfit.

Ontdek het ruime aanbod

Ben jij op zoek naar dé plek waar jij jouw ecologische kleding kan kopen in de omgeving van Antwerpen? Leer dan zeker SOFlien kennen en ontdek hun ruime aanbod aan alle kleding die jij nodig hebt om voor duurzame mode te kiezen. Stap binnen in hun conceptstore of vind wat jij zoekt in de webshop.

https://soflien.com/