China Works
Zakelijke dienstverlening

Naadloze stalen buizen

Stalen buizen kunnen op verschillende manieren aan elkaar bevestig worden om zo een langere buis te creëren. Maar hoe zit dit precies met naadloze stalen buizen? Deze buizen worden uit een enkel stuk gemaakt. Het zijn dus niet meerdere aan elkaar gemonteerde buizen. Ondanks het feit dat het een buis uit een enkel stuk betreft, kan er toch worden gezorgd voor een aanzienlijke lengte. Dat is vaak nodig ook, want aan deze buizen worden doorgaans zeer specifieke eisen gesteld. Leveranciers als Swanenberg IJzer Groep kopen deze buizen in grote hoeveelheden in, waardoor de prijs laag gehouden kan worden. Daar profiteert u van, want deze buizen zijn in de basis duurder dan andere soorten.

De toepassing van naadloze stalen buizen

Er is veel vraag naar naadloze stalen buizen uit bepaalde industrieën en sectoren. Zo kan het zijn dat er behoefte is aan een zeer sterke buis zonder naad (en dus zonder potentieel zwakke plekken), maar meestal worden naadloze stalen buizen geleverd voor toepassingen in onder andere energiecentrales. Hier vormen de buizen namelijk onderdeel van het leidingwerk en mag er dus geen kans zijn op lekken. Omdat deze buizen niet met elkaar verbonden zijn, beschikken ze in dit opzicht niet over zwakke plekken.

Veilig vervoeren dankzij rijplaten huren

Rijplaten huren is de perfecte manier om buizen te vervoeren. Het betreft hier namelijk zwaar vervoer en u wilt niet het risico lopen dat voertuigen wegzakken of vast komen te zitten in een zachte ondergrond. Rijplaten huren is niet alleen verstandig bij het vervoeren van buizen; alle vervoer en transport op en om uw project- of bouwplaats kan hiervan profiteren. Door rijplaten te huren, zorgt u voor duidelijke rijpaden, kunnen zelfs zware voertuigen en machines zich eenvoudig verplaatsen en ontziet u bovendien de ondergrond. Het huren van de platen kan bij de meeste ijzerspecialisten die u ook buizen kunnen leveren.