China Works
Groothandel

Wilt u uw product in mooie PET flessen presenteren?

Als u een nieuw product heeft ontwikkeld, wilt u natuurlijk ook aandacht besteden aan de verpakking. Hierbij zijn PET flessen vaak een onverwachte optie. Een PET fles is niet alleen geschikt voor vloeistoffen zoals limonade of vruchtensap. U kunt er ook andere producten in verpakken zoals snoepjes of zoutjes. Dit is een vrij nieuwe ontwikkeling die steeds meer navolging vindt om de hoeveelheid niet recyclebaar afval te reduceren. Wilt u uw product ook op een milieuvriendelijke manier verpakken? Overweeg dan zeker PET flessen als mogelijke optie.

Pak de presentatie van een nieuw product goed aan

Wilt u dat uw product opvalt? Dan is een PET fles een prima idee. Het trekt direct de aandacht als u uw product anders presenteert dan gebruikelijk. Maar ook voor een nieuw drankje of een nieuw wasmiddel is een PET fles natuurlijk een goede optie. U kunt het ontwerp in veel gevallen zelf bepalen. Bedrijven die PET flessen produceren kunnen u daar natuurlijk bij helpen met goed advies of het geven van voorbeelden. U kunt deze flessen vervolgens geheel naar eigen wens aanpassen en vanzelfsprekend worden ze voorzien van uw merknaam en de nodige informatie voor de eindgebruiker.

Zo vindt u snel een goede producent voor de verpakking van uw product

Als u een opvallende verpakking zoekt voor een nieuw product, overweeg dan zeker ook PET flessen. Een ervaren producent is PET Power in Etten-Leur. Zij kunnen een PET fles of een ander soort verpakking van gerecycled materiaal voor u ontwerpen en produceren. Het bedrijf is inmiddels multinational en heeft klanten over de hele wereld. U kunt contact opnemen met een accountmanager als u meer informatie wenst of een order wilt plaatsen. Een voorbeeld van standaard flessen vindt u op de website, alsmede meer informatie over het bedrijf, de filosofie en de producten die leverbaar zijn.