China Works
Architectuur

Raambekleding voor grote ramen

Als je je kamer graag opnieuw inricht met nieuwe of opgeknapte meubels, waarom niet gelijk op de ramen focussen en nieuwe manieren bedenken om je ramen weer levendig te laten lijken.

Haal de gordijnen weg en zet plissé gordijnen voor je vensters. Jaloezieën zijn zoals gordijnen, mooie versieringen voor je kamer in de zin van kleur, ontwerp en stijl. Maar, afhankelijk van de type, de grootte of de vorm van de vensters, moet je goed plannen hoe je je vensters wilt laten versieren en hoe ze met de rest van je meubels zullen passen.

Bij grote ramen zullen honinggraat gordijnen goed werken dankzij de verschillende beschikbare kleuren om je thema af te maken. Ze bieden je privacy en laten een beetje licht naar binnen toe zonder het uitzicht naar buiten te blokkeren. Je kan de lamellen ook verhogen of verlagen.

Een ronding aan je raam kan je met textielrondingen accentueren. Je kan ze ook permanent vastmaken of afneembaar maken. Met gebogen raambekledingen kan je de glans en hitte van de zon tegenhouden, maar toch nog een beetje licht overhouden.

Je wilt misschien ook geplooide lamellen als decor hebben voor een elegante look. Deze lamellen zijn in verschillende texturen en kleuren beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Ze komen ook in verschillende textielstijlen, van vast tot motieven. Kies voor een semi-opaak of ga voor volledig opaak als je privacy wilt. Combineer dit met rechte, lange draperie voor een dramatisch effect. Ze zullen je grote ramen zeker complementeren.

Plissé gordijnen bieden de perfecte oplossing voor uw huis. Bekijk onze hoogwaardige, unieke assortiment aan gordijnen en koop uw eerste gordijnen aan met korting!