China Works
Image default
Gezondheid

Reken op de expertise van deze kinesist uit Wetteren

Bent u op zoek naar een goede expert uit regio Wetteren? Dan kunt u stoppen met zoeken en een beroep doen op Kinesiau uit Massemen, bij Wetteren. Deze professional is gespecialiseerd in revalidatiebehandelingen en manuele therapie, maar staat verder nog voor andere behandelingen voor u klaar. U wilt natuurlijk niet te lang met uw pijn blijven rondlopen en deze laten behandelen en genezen door een echte expert.

De behandelingen die u kunt volgen bij deze kinesist uit Wetteren

Deze expert biedt onder meer manuele therapie, kinesiotape, B-E-St en meer aan. Ook neurologische revalidatie behoort tot de specialiteit van deze kinesist uit Wetteren. Bij deze therapie zorgt de expert ervoor dat u uw zelfredzaamheid terugwint. Door middel van het oefenen van uw evenwicht, coördinatie, sierkracht, staan en stappen. Patiënten met een chronische hersen- of zenuwaandoening kunnen na de revalidatie thuis verdergaan met hun oefeningen. Met behulp van deze expert verbetert uw levenskwaliteit gegarandeerd. Hij helpt u dan ook graag verder. U komt eerst steeds op intakegesprek vooraleer de behandelingen starten. Tijdens dat gesprek van ongeveer een uur bespreekt en analyseert u uw klachten en bekijkt deze professionele kinesist uit Wetteren wat uw opties voor de behandelingen zijn. Vervolgens volgt u, naargelang uw klachten en de behandeling, een aantal sessies die steeds een half uur tot drie kwartier in beslag nemen. Na enkele behandelingen gaat u zich weer als herboren voelen en zijn spier- en gewrichtspijnen verleden tijd.

Vertrouw op de kennis van deze kinesist

Wilt u graag een afspraak maken bij deze kinesist uit Massemen, in de buurt van Wetteren? Aarzel dan zeker niet om contact met hem op te nemen. Ook wanneer u met vragen zit in verband met de details over de behandelingen, en deze niet in de veelgestelde vragen beantwoord worden, kunt u hem zeker contacteren. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens die u terugvindt op de website van deze ervaren zorgverlener. Contacteer deze kinesist uit Wetteren dus vandaag nog!