China Works
Zakelijke dienstverlening

Coaching in Zeeland en omstreken, een coaching programma in de regio

Op uw werk wilt u waarschijnlijk uw beste beentje voorzetten en voor de beste resultaten gaan. Soms kan het echter voorkomen dat u tegen problemen aanloopt: deze coaching in Zeeland kan u hiermee helpen. In plaats van dat u uw problemen opkropt en dat ze steeds groter worden, is het een beter idee om uw gedachten uit te spreken. Op uw werk heeft u daar misschien niet een geschikt persoon voor. Door gebruik te maken van het coaching programma van HR Consultancy krijgt u de beschikking over een coach waaraan u alles kwijt kunt. De coach luistert zonder oordeel met u mee en helpt u tot een oplossing te komen.

Deze coaching in Zeeland is persoonlijk en resultaatgericht

Het coaching programma van HR Consultancy in Zeeland is erg persoonlijk. U kunt er als werknemer of werkgever privégesprekken voeren met een professionele coach. Ook als er op teamniveau problemen zijn, kan de coach helpen. Doordat de coach tijdens het programma de deelnemers één voor één spreekt, kan er voor iedere deelnemer een aangepast programma worden uitgewerkt. U als deelnemer kan hierbij zelf uw doelen bepalen. Samen met de coach werkt u tijdens verschillende sessies, uitgespreid over meerdere maanden, naar deze einddoelen toe. Doordat deze doelen van tevoren worden opgesteld, werkt het coaching programma zeer resultaatgericht.

Als bedrijf uw werknemers helpen met persoonlijke ontwikkeling

Als bedrijf zijnde wilt u goed voor uw werknemers zorgen. U wilt dat uw werknemers zich goed voelen en zich prettig voelen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bij HR Consultancy, een coaching bedrijf in Zeeland, kunt u ervoor kiezen om als bedrijf een coach in te schakelen. Deze coach voert vervolgens met al uw werknemers gesprekken. Uw werknemers krijgen zo de nodige ondersteuning in zowel de persoonlijke ontwikkeling als ondersteuning op werkgebied. Op deze manier kunt u het beste uit uw werknemers halen en zullen de prestaties op het werk waarschijnlijk ook omhooggaan.

http://www.hr-consultancy.nl/