China Works
Electronica en Computers

Internetverbinding een primaire levensbehoefte

Door de jaren heen is internet uitgegroeid tot de primaire levensbehoefte van mensen. We kunnen niet meer zonder. Het moment dat we zonder internetverbinding komen te zitten ontstaat er paniek in ons hoofd en gaan we zo snel mogelijk naar een plek toe waar er wifi is en we zo snel mogelijk op het internet kunnen. Wij mensen zijn meer verbonden met het internet dan ooit. We kunnen niet meer zonder. Dit is heel erg merkbaar wanneer we op vakantie gaan en verplicht zijn de dataverbinding op onze telefoon uit te zetten. We willen natuurlijk een hoge telefoonrekening voorkomen. Dat hebben we namelijk allemaal wel eens meegemaakt. Wat we doen is zo snel mogelijk op zoek gaan naar gratis wifi.

Op vakantie zonder internet zitten dat is een ding. Maar thuis geen internet hebben wordt ervaren als een crisis. Het eerste wat we namelijk doen tijdens het verhuizen is een internetaansluiting aanvragen. We kunnen gewoonweg niet zonder. Toch zijn er nog steeds veel huishoudens in Nederland die een trage internetverbinding hebben in huis. Vooral op de bovenverdieping hebben mensen heel vaak trage internet. Dit komt vaak doordat veel apparaten in de buurt gebruik maken van dezelfde internet frequentie. Som zijn het zelf verschillend elektronische apparaten die met elkaar zijn verbonden door middel van een powernet en ook nog eens verbonden zijn aan het internet. Zodat ze makkelijk via de telefoon kunnen worden bestuurd. Wat hier oplossing aan kan bieden is een re-peater. Deze kun je op verschillende etages in je huis verspreiden. Dit zorgt er namelijk voor dat de inernetsignaal vergroot kan worden. Wat er toe leid dat je internetverbinding beter zal worden.

Even zonder internet zitten op vakantie is niet erg. Omarm het internetvrije bestaan op vakantie. Dat zorgt ervoor dat je nog meer van je vakantie kunt genieten. Thuis zonder internet zitten is een ander verhaal. Het is dan ook een van de eerste dingen die aanvragen wanneer we verhuizen. Helaas hebben wel nog veel huishoudens een slechte internetverbinding. Dit kan verholpen worden door middel van een re-peater.

http://www.groenewegendelft.nl/