China Works
Image default
Woning en Tuin

Schakel deze installateur in voor je zonnepanelen in Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke én betaalbare manier om zelf energie op te wekken? Dan zijn zonnepanelen installeren altijd een goed idee. Bij Rena Plus, een professionele installateur van duurzame zonnepanelen in Sint-Niklaas, helpen ze je graag verder. Zij gebruiken enkel panelen van de allerhoogste kwaliteit, zoals de Maxeon zonnepanelen. Dit type garandeert ongekende besparingsmogelijkheden en zijn bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Wist je dat je wel tot 40 jaar lang kan genieten van de voordelen van zonnepanelen? Reden genoeg dus om te vertrouwen op de aanpak van deze installateur van zonnepanelen in Sint-Niklaas.

Ontdek de eigenschappen van zonnepanelen

Deze installateur van zonnepanelen in Sint-Niklaasvertelt je graag meer over de eigenschappen van hoogwaardige panelen, zoals die van SunPower. Behalve de ingebouwde omvormer hebben de panelen nog veel meer pluspunten. We zetten graag even de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje:

  • SunPower Maxeon zonnepanelen hebben geen metalen rasterlijnen meer. Zo nemen ze nog meer zonlicht op om energie op te wekken. De geleiding gebeurt hier via back contacts aan de zonnepanelen.
  • Het paneel heeft een metalen drager voor optimale bescherming. Zowel de kans op corrosie als op schade door weersomstandigheden wordt de kop ingedrukt.
  • Is er sprake van flinke schommelingen qua temperatuur? De ingebouwde trekontlasting en dikke connectoren zijn bestand tegen hoge én lage temperaturen.

Vraag meteen een offerte aan

Wil je graag nog wat meer weten over de voordelen of de verschillende panelen? De installateurs van zonnepanelen in Sint-Niklaas staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar de medewerkers van Rena Plus, gevestigd in regio Waasland, contacteer ze per telefoon of laat je gegevens achter via het online contactformulier. Natuurlijk is het ook een optie om een offerte op maat aan te vragen. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug met een aangepast voorstel en een uitgebreid antwoord op al je vragen over zonnepanelen.