China Works
Verbouwen

Uw pand weer veilig droog met een bouwdroger

Vochtplekken in uw woning kunnen heel wat stress opleveren. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de wateroverlast af zijn. Hier kunt u best een bouwdroger inschakelen. Bij BSTEEN bieden ze bouwdrogers aan in alle mogelijke maten. Dit toestel zorgt ervoor dat uw leefruimte weer snel droog is, zodat u weer kunt genieten van een hygiënische en comfortabele woonst. De snelheid van dit proces heeft vaak te maken met de luchtcirculatie in de ruimte. In sommige gevallen is het dan ook verstandig om een extra ventilator of verwarmingsunit bij te plaatsen.

De bouwdroger als oplossing voor uw vochtproblemen

Wanneer uw pleister- of chapewerken uitvoert, is het ook altijd een karwei om deze muren droog te krijgen. U wilt daarbij zeker niet het uitgevoerde werk beschadigen met barsten of oneffenheden. Een bouwdroger van BSteen kan hierin ook van dienst zijn. Dit toestel plaatst men dusdanig in de ruimte dat hij niet te dicht bij de muren staat. Zo bent u zeker vrij van schadevorming en versnelt het droogproces. Pleisterwerk duurt namelijk normaal gezien 2 tot 3 weken voordat het droog is en bij dikke chapemuren kan dat zelfs 8 weken zijn. Een bouwdroger kan dat proces met 30% versnellen. Bij koude of warme temperaturen kunt u best ook extra maatregelen nemen.

Correct en grondig drogen is noodzakelijk

Voordat u uw ruimte ontdoet van overtollig vocht, is het belangrijk om een risicoanalyse uit te voeren. Elk vochtprobleem heeft zo zijn specifieke kenmerken. Op basis van die informatie kan u een correct proces in gang zetten waarbij al de problemen grondig worden aangepakt. Bij een bouwdroger is de plaatsing in de ruimte en de draaitijd heel belangrijk. Dat klinkt allemaal als veel en complex werk, maar bij BSTEEN doen ze dat allemaal maar al te graag voor u aan scherpe prijzen voor zowel particulieren als bedrijven.

https://bsteen.be