China Works
Image default
Dienstverlening

Voor transport in Antwerpen hoeft u niet verder te zoeken

Wist u dat er een bedrijf bestaat dat zich gespecialiseerd heeft in transport in Antwerpen. S’Jegers is actief in heel België. Voor vrachtvervoer moet u bij dit bedrijf zijn, maar bijvoorbeeld ook voor walking-floor transport bent u bij hen op de juiste plaats. Ze zijn van alle markten thuis. Walking-floor transport is de specialisatie van S’Jegers. Dat betekent echter niet dat u voor andere klussen niet bij deze onderneming terecht kunt. Ze zijn begonnen met dit werk in 1995 en hebben al heel wat expertise opgedaan.

Een geschiedenisles

Toen het bedrijf net was opgericht, werden er voornamelijk zeecontainers vervoerd. Na een tijdje verbreedde het bedrijf de horizon. Zo is het gekomen dat het bedrijf zich ook in walking-floor transport heeft gespecialiseerd. Voor alle soorten transport in Antwerpen kunt u bij hen terecht. De service die ze bieden, alsook de verhouding tussen prijs en kwaliteit ,is uitstekend. Dat is een rechtstreeks gevolg van hun jarenlange ervaring. In totaal heeft de onderneming vierentwintig jaar ervaring. Bent u geïnteresseerd? Een offerte aanvragen is helemaal niet moeilijk. Met enkele muisklikken, heeft u een offerte aangevraagd op hun website. Dan kunt u met uw eigen ogen zien hoe voordelig de dienstverlening van dit bedrijf is. Ook kunt u het bedrijf contacteren als u vragen heeft over het transporteren van goederen. Ze beantwoorden met veel plezier al uw vragen over het transport in Antwerpen.

Ontdek talloze gebieden

Het bedrijf heeft expertise op talloze gebieden van transport in Antwerpen. Van kipwagens tot tankwagens en van frigo’s tot warehousing. Ze hebben alles wel eens voorbij zien komen. Ook voor fumigatie moet u bij deze onderneming zijn. U ziet hun deskundigheid terug in de cijfers, want ze vervoeren maar liefst 150.000 containers per jaar. Is dit bedrijf uw toekomstige partner voor het transporteren van goederen? Als u vandaag nog een offerte aanvraagt, ziet u snel wat voor prijs ze rekenen voor de dienstverlening. Transparantie vinden ze erg belangrijk. Dat is te zien aan de overzichtelijkheid van de offerte.

 

https://sjegers.eu/walking-floors/