China Works
Woning en Tuin

Wandtegels restpartijen

Wist je dat het kopen van wandtegels restpartijen heel goedkoop is? Je kunt wel zo een 20 tot 80% besparen door wandtegels restpartijen te kopen. Waarom zijn wandtegels restpartijen goedkoper?

Iedere jaar komt er een nieuwe collectie wandtegels binnen bij de meeste winkels. De winkel moet dan het oude wandtegels verkopen voordat de nieuwe collectie binnenkomt. Dit heeft te maken met het feit dat er niet genoeg ruimte is. Wandtegels nemen immers veel tijd in beslag. De winkelier zal de oude collectie met korting proberen te verkopen. Wat er na de kortingsweken nog overblijft word als wandtegels restpartij verkocht.

Hogere korting

De wandtegels restpartijen krijgen dan nog een hoger korting. Het moet nou eenmaal verkocht worden. De winkel kan het beter goedkoop verkoop dan het gratis weg te moeten doen. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar wandtegels restpartijen als je op zoek bent naar goedkope wandtegels. Je krijgt gewoon hele goede kwaliteit tegels. Het enige verschil is dat het een ouder collectie is. Maakt dit nou veel uit? Het is toch vloerbedekking en zelfs de nieuwe collectie is het jaar erop een oude collectie.

Wil je wandtegels restpartijen kopen? Bezoek dan de onderstaande online winkels.