China Works
Media

Wil je alles weten over jouw idolen? Bekijk dan het nieuws van Showbizz24!

Las jij vroeger ook heel graag alle nieuwstijdschriften over jouw favoriete idolen? Was jij weg van die ene boyband en kon jij eindeloos dromen over de leadzanger van de band? Wilde jij alles weten van je geliefde beroemdheden en miste jij nooit een bericht op sociale media? Dan is showbizzsite Showbizz24 helemaal iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat je nooit meer berichten mist van jouw favoriete sterren en je te allen tijde op de hoogte bent van gebeurtenissen in de wereld van glitter en glamour. Kijk dus regelmatig op de website voor de meest recente berichtgeving.

Had jij het filmpje van het zoontje van Roxanne Hazes al gezien, dat hij zijn vriendinnetje weer na lange tijd kon omarmen? Het kleine mannetje rent naar haar toe en geeft haar een heuse knuffel. Niet alleen kon het zoontje van Roxanne lange tijd even geen bezoek over de vloer krijgen, maar in deze coronatijd zijn er duizenden mensen die letterlijk afstand hebben gedaan van hun naasten. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, moet iedereen zijn sociale contacten beperken. Ook de beroemdheden ondervinden daar last van en blijven berichten de wereld insturen. Anderen geven online concerten om ieder een hart onder de riem te steken. Wil jij nooit meer een online concert, een gave post op Instagram of een livestream van je favoriete Vlaamse artiest missen? Blijf dan de website van Showbizz24 in de gaten houden voor de meest recente updates. Wij blijven je op de hoogte houden van iedere gebeurtenissen en zorgen ervoor dat het nieuws jou als eerste bereikt!

Wil jij ook alles weten van jouw Vlaamse beroemdheden? Kun jij niet wachten tot er weer roddelnieuws is over jouw idool? Houd dan de website van Showbizz24 constant in de gaten voor het meest recente nieuws.

https://showbizz24.be/