China Works
Image default
Woning en Tuin

Geïntegreerde zwemvijver bouwen

Zwemvijvers komen in alle vormen en maten. Dat hebben ze bij Zwemvijverplanner in Meer dan ook helemaal begrepen. Voor elke tuin weten ze perfect welk type van zwemvijver zou passen en hoe ze deze zouden bouwen. Deze experten staan echter altijd open voor inbreng van jou. Ze luisteren naar jouw ideeën en bezorgdheden en passen hun ontwerp steeds aan jouw wensen aan. Op die manier kunnen ze je verzekeren van een vijver die past bij jouw stijl en tuin.

Vele jaren ervaring

Dat deze specialisten veel ervaring hebben, merk je meteen als je een kijkje neemt tussen hun vorige realisaties. Daar vind je bovendien zelf inspiratie voor de zwemvijver die je wilt laten bouwen in jouw tuin. Woon je in een landelijke omgeving en wil je een vijver die hierbij past? Dan leggen ze zonder problemen een zwemvijver aan die volledig geïntegreerd is in de omgeving. Zo kiezen ze bijvoorbeeld voor een randafwerking van natuursteen met een geronde neus. Zie je niet zo graag rechthoekige vijvers en wil je de natuurlijke vorm van jouw tuin behouden? Kies dan zeker voor een vijver die in een vrije vorm wordt gemetst. Je kunt er zelfs voor kiezen om de randen van jouw zwemvijver te bouwen met verschillende materialen. Enkele opties hierbij zijn:

  • Vijverrand geïntegreerd in de gazon
  • Ingeslepen kleiklinkers
  • Padouk beplanking door te integreren in het terras

Wat je ook kiest, jouw vijver is hoe dan ook de blikvanger van jouw tuin. Doorheen het jaar kan jij en jouw gasten genieten van een prachtig uitzicht en in de zomer kan iedereen er gezellig in gaan zwemmen.

Neem contact met hen op voor een afspraak

Ben je klaar om jouw tuin om te toveren tot een prachtig natuurspektakel dankzij de zwemvijver van Zwemvijverplanner in Meer? Neem dan vandaag nog contact met hen op. Je kan hen telefonisch bereiken of al jouw vragen achterlaten op hun handige contactformulier. Ze beantwoorden al jouw bedenkingen of voorstellen zo snel mogelijk. Wie weet zwem je binnenkort in jouw nieuwe vijver.

https://www.zwemvijverplanner.be/