China Works
Meubels

Boomstam salontafel als eyecatcher

Een populaire interieurtrend is de boomstamtafel. Deze tafel is gemaakt van één of meerdere stukken boomstam en ziet er daardoor robuust en natuurlijk uit. Hout is natuurlijk al jaren een populair materiaal voor meubels en vloeren, maar tegenwoordig is zijn dus ook robuuste houten boomstam salontafel als eyecatcher in trek. Tevens passen deze meubels in elk interieur, of jouw woonstijl nu landelijk of juist modern is.

Houten salontafel

Zo’n boomstam salontafel past perfect in elk interieur en is daarnaast heel duurzaam. Ze vormen een neutraal maar toch uniek meubelstuk, dat lange tijd meegaat. Doordat hout zo’n veelzijdig materiaal is, kun je eenvoudig meubels wisselen, zonder dat dit gaat vloeken met jouw salontafel. Het is dus een meubelstuk waar je jaren van kan genieten. Een belangrijk onderscheid met andere tafels van massief hout is dat de nerven van de stam in een boomstamtafel geheel doorlopen. Hierdoor is geen enkele tafel hetzelfde. Dit maakt boomstamtafels nog unieker dan gewone houten tafels. Daarnaast zijn boomstam salontafels een opkomende trend, waardoor ze nog unieker en bijzonderder zijn dan gewone boomstamtafels.

Verschillende soorten salontafels

Doordat boomstam salontafels in allerlei houtsoorten, maten en uitvoeringen bestaan, zijn ze in elk interieur toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strakke afwerking van de randen, maar ook voor een natuurlijke look. Het unieke karakter van de boom brengt sfeer, warmte en rust in een woning of een kantoor. Dankzij de keuze uit verschillende soorten frames, kun je hem personaliseren en een andere uitstraling geven.

Frames voor boomstam salontafels

Een houten tafel met stalen frame ziet er industrieel uit en geeft een stoere uitstraling. Een sierlijke of minimalistische uitvoering van een stalen frame past daarnaast ook leuk een landelijk interieur. Natuurlijk is een houten frame of helemaal geef frame onder jouw salontafel ook mogelijk. Je kunt hem volledig naar jouw wens laten maken.

Salontafel op maat

Wil jij een mooie, robuuste boomstam salontafel kopen die een echte eyecatcher in jouw interieur vormt? Een salontafel kun je op maat laten maken door Exclusive Woods. Ook kun je bij hen een volledige tafel laten samenstellen, zodat hij perfect bij jouw wensen en interieur past.

https://www.boomstamtafel.be/boomstam-salontafel/