China Works
Auto

Hoe werkt de Dacia Dokker lease?

Als je Dacia Dokker lease overweegt dan kun je bij verschillende leasebedrijven in Nederland informeren naar de voorwaarden. Die kunnen soms verschillen. Het belangrijkste is natuurlijk de prijs die je per maand moet betalen voor het leasecontract. Bij deze prijs zijn vrijwel alle kosten voor de auto inbegrepen. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de brandstof. Hiervoor kun je vaak via de leasemaatschappij een voordelige tankpas aanschaffen. Daarmee krijg je korting als je gaat tanken. De wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Ook de afschrijving zit daarbij. Je hoeft je dus niet druk te maken over de afschrijving van de auto.

Geen grote investering als zelfstandige Zakelijk leasen zzp heeft als groot voordeel dat je als zelfstandige zonder personeel geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een bedrijfsauto. Als je voor je bedrijf op pad moet en je moet ook materialen meenemen dan heb je zo’n auto wel nodig. Als je timmerman of stukadoor bent dan heb je immers spullen nodig om te kunnen werken. En niet te vergeten je dure gereedschap. Dat wil je veilig kunnen vervoeren en goed opbergen. De Dacia Dokker lease is dan een goede keuze. Je kunt met deze auto goed voor de dag komen bij je klanten en hij heeft genoeg laadruimte om materialen mee te nemen als je naar een klant of nieuwe opdracht gaat.

De Dacia Dokker is verkrijgbaar in verschillende kleuren De Dacia Dokker kun je leasen in verschillende kleuren. Kies dus de kleur die past bij die van het logo van je bedrijf. Sommige kleuren zijn vaak iets goedkoper. Daarom zijn witte bedrijfsauto’s ook zo populair. Wit is een goedkope kleur en daarom betaal je voor zo’n auto vaak minder als je die gaat leasen.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/