China Works
Image default
Dienstverlening

CD of DVD drukken door echte specialisten

Wanneer u een CD of DVD wil laten drukken is het belangrijk om dit op een professionele manier te doen. Hedendaags luisteren we muziek vaak digitaal, toch blijft fysieke muziek belangrijk voor de muziekindustrie. Luisteraars willen toch graag een tastbaar product en artiesten willen hun creativiteit kwijt in leuke verpakkingen, een mooi boek of een beeldige LP hoes. Wanneer u ervoor kiest om fysiek uit te brengen, kiest u uit het drukken van een CD, DVD of vinyl. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie. Door vinylpersingen creëert u één aanspreekpunt voor alle fysieke muziek. Deze perserij geeft u advies over persingen, drukwerk en de verpakking.

De verschillende mogelijkheden en bijbehorende levertijd

In principe kunt u bij CD Perserij België terecht voor een oplage gevarieerd van 500 tot 3.000 stuks. Het kan wel eens voorkomen dat u een oplage nodig heeft die een stuk kleiner is. Ook dat kan bij deze specialist. Het advies daarbij is om gebruik te maken van dvd-duplicatie. Het is hierbij belangrijk dat het om uw eigen DVD gaat. Daarnaast zorgt u zelf voor het persen van de DVD. Vervolgens dupliceren zij deze in hun perserij. Zij vinden het belangrijk dat u uw product zo snel mogelijk in handen hebt. Daarom zorgen zij ervoor dat u uw CD binnen vijf tot twaalf werkdagen hebt. Dit geldt inclusief verpakking en eventueel cellofaan of krimpfolie seal. Deze specialist levert uw vinylpraat binnen zes tot acht weken, dit geldt inclusief de bedrukte hoes.

Schakel onze specialisten in

De specialisten van CD Perserij België helpen u graag bij het creëren van fysieke muziek. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerpen van een hoes. Wilt u graag een CD laten drukken of een DVD laten dupliceren? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere diensten? Bezoek de website en informeer naar de mogelijkheden.