China Works
Image default
Beauty en verzorging

Creëer samen met dit kapsalon in Mechelen je droomkapsel

De prioriteit voor Rebelation is simpel: kunst creëren met jouw haar. Geef dit kappersteam de kans om jouw meest creatieve idee om te toveren in een kapsel waar jij buitengewoon mee straalt. De mogelijkheid om klanten bij te staan met hun out-of-the-box ideeën is hun bestaansreden. Ze doen oprecht niets liever. Dus heb jij een extra speciaal haarconcept in je gedachten? Breng hun kapsalon in Mechelen eens een bezoekje en laat deze experts je adviseren om je dan vervolgens om te toveren. Ze werken met een passie voor de kapperswereld en ze geven jou niets liever dan een koninklijke behandeling. Hun manier van werkt straalt professionalisme uit en bovendien werken ze samen met een duurzaam, high-end kappersmerk genaamd Fudge. Ontdek vandaag nog wat hun vakmanschap voor jouw haar kan betekenen!  

Vertrouw op deze haarexperts om je gekste ideeën te realiseren

In dit kapsalon in Mechelen is iedereen welkom: vrouwen, mannen en kinderen. Wees niet bang om met een speciaal kapsel langs te komen. Of je het nu zelf bedacht of tegenkwam in een tijdschrift of op sociale media, dit team aan kappers gaat er met plezier mee aan de slag. Uiteraard zullen ze eerst tot in detail bespreken wat jij exact wilt alvorens ze erin vliegen. Dit kapperssalon bruist van talent en creativiteit. Daarom verwijzen ze naar hun zaak als een atelier: een plek waar een artiest zijn kunst creëert. Dus ga jij graag eens langs bij deze specialisten voor een nieuwe coupe? Ze verwelkomen je met open armen en een open geest.

Breng je eigen ideeën mee naar je afspraak

Sta je al te popelen om langs te gaan zodat je achteraf kan pronken met je nieuwe snit? Maak dan zeker een afspraak door hen te bellen. Wil je liever impulsief zijn? Bij één van hun filialen ben je meer dan welkom zonder afspraak. Dit kapsalon in Mechelen maakt jouw creatiefste haardromen waar. Twijfel niet langer en waag de sprong!

https://rebelation-hairdresser.be/