China Works
Image default
Groothandel

Deze kunststof groothandel helpt je graag verder

Ben jij op zoek naar kunststof platen of staven? Dan is Cuprochimique de kunststof groothandel bij uitstek voor jou. Deze specialisten zijn gevestigd in Aalst en leveren materialen aan klanten in Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland. Dat doen ze voor particulieren die bezig zijn met een bouwproject, renovatie of doe-het-zelf project, maar ook voor bedrijven, zoals leveranciers van (garage)deuren, kozijnen, winkeleigenaren en bouwbedrijven. Er is maar weinig wat deze kunststof groothandel niet voor je kan doen.

Kant-en-klaar materialen en maatwerk

Deze groothandel levert zowel standaard maten als maatwerk. In hun grote assortiment tref je platen en staven aan met verschillende afmetingen en diktes die ze zelf op maat zagen en knippen. Zit jouw gewenste afmetingen daar niet tussen, dan is maatwerk ook mogelijk. Uiteraard worden de platen en staven geleverd in verschillende kleuren en heb je een ruime keuze. Met deze materialen wordt jouw bouwwerk of product echt speciaal. En aangezien het werkgebied van deze kunststof groothandel zo groot is, hebben ze ook de distributie in eigen beheer. Ze leveren op vaste dagen in verschillende regio’s, zodat ook jouw materialen snel op locatie kunnen zijn.

Ook andere materialen en diensten beschikbaar

Naast een kunststof groothandel is Cuprochimique ook groothandel van non-ferro metalen, zoals aluminium, koper, messing en brons. Deze leveren ze ook in platen en staven, zowel in standaardafmetingen als maatwerk. Inox is ook een materiaal dat in het assortiment thuishoort. Het lakwerk, zaag-en knipwerk en de anodisatie is ook in eigen beheer. Je kunt je platen en staven laten afwerken in elke RAL-kleur. Verder kun je je materialen in allerlei vormen laten opleveren, zoals blokken, strips, latten en plaatjes. Daarbij heb je keuze uit meer dan 700 verschillende profielen die geschikt zijn voor technische- en decoratieve anodisatie. Wat ook je wensen, met deze kunststof- en aluminium groothandel uit Aalst heb je het snel in huis.

https://www.cupro.be/