China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dräger gaspakken huren of kopen bij deze specialist

Bent u eigenaar van een bedrijf dat actief is in de industriële sector en komen uw werknemers geregeld in aanraking met gevaarlijke stoffen? Dan is het zeker aan te raden om uw werknemers van het juiste beschermingsmateriaal te voorzien. U wilt immers niet dat er iets misgaat op de werkvloer met serieuze consequenties. Bij Volgelaatsmasker.be, gevestigd in Hoboken, vindt u allerlei soorten materiaal die helpen bij het garanderen van de veiligheid en hygiëne. Zo bieden ze bijvoorbeeld gaspakken aan van het Duitse merk Dräger. U kunt deze pakken kopen, maar ook huren voor korte en lange termijn.

Uw pakken laten herstellen of reinigen

Beslist u om gaspakken te kopen van Dräger via Volgelaatsmasker.be uit Hoboken? Dan geniet u van de totaalservice van dit bedrijf. Zo moeten deze pakken uiteraard goed onderhouden worden. U kunt ze bij deze specialist laten reinigen. Heeft u een vermoeden dat er een deel van het pak beschadigd is? Dan kunt u deze ook binnenbrengen voor een professionele herstelling. Hun medewerkers beschikken over de nodige ervaring en opleidingen om deze herstelling grondig en correct uit te voeren. Nadat de herstellingen zijn uitgevoerd, worden de pakken nog eens grondig getest, zodat u 100 procent zeker kunt zijn dat de pakken naar behoren werken. Wilt u liever gaspakken van Dräger huren, omdat u ze maar een bepaald project nodig heeft? Ook dat is mogelijk!

Vraag om oplossingen op maat

Voor oplossingen op maat, neemt u het best contact op met Volgelaatsmasker.be. Zij doen graag alle mogelijkheden nog eens de doeken voor u. Wilt u pakken kopen of huren? Of heeft u in het verleden al eens gaspakken gekocht bij hen en wilt u deze laten herstellen of reinigen? Laat het hen gewoon weten! Bij vragen kunt u altijd contact met hen opnemen. Zij voorzien u van de nodige informatie zodat u de juiste keuze maakt.

https://www.volgelaatsmasker.be/