China Works
Image default
Woning en Tuin

Douchtegels in allerlei soorten en maten

Ga je jouw badkamer renoveren? Bijvoorbeeld omdat het sanitair en de tegels versleten zijn, of omdat de stijl niet meer voldoet aan je wensen? Dan heb je waarschijnlijk ook nieuwe douchetegels nodig. Douchetegels zijn echt iets anders dan standaard wand- en vloertegels. In de douche komt immers veel water vrij, waardoor de tegels hier tegen veel water moeten kunnen. Daarom zijn douchetegels altijd voorzien van een glazuurlaag. Hierdoor loopt het water eenvoudig van de tegels af, wat de kans op schimmel en vuil verkleint. Bij Tegeloutlet heb je veel keuze uit diverse soorten tegels. Wat voor stijl of kleur je ook mooi vindt; hier vind je zeker de gewenste tegels voor jouw badkamer.

Met de juiste materialen plaats je eenvoudig je eigen tegels

Voor het plaatsen van douchetegels hoef je echt niet per se een expert in te schakelen. Als je een beetje handig bent, kun je deze klus namelijk prima zelf klaren. Bij Tegeloutlet vind je alle materialen die je hiervoor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan tegellijm en -voegsel. De ervaren medewerkers van Tegeloutlet geven je ook graag advies en handige tips. Zo plaats je zeker met gemak jouw douchetegels en heb je er jaren plezier van. Bovendien kun je dan elke keer als je de douche instapt, genieten van je eigen werk. Die trots wil je toch ook ervaren?

Bezoek een van de winkels en bekijk het assortiment

Tegeloutlet is gevestigd op verschillende locaties in België waaronder Antwerpen, Asse en Gent. Hier vind je een ruime collectie douchetegels en aanverwante artikelen. Ook voor wandtegels en mozaïektegels kun je hier terecht. Ontdek alle mogelijkheden en vraag de medewerkers gerust om persoonlijk advies. Zij helpen je maar al te graag met kiezen. Voor je het weet heb je jouw ideale douchetegels gevonden en is je nieuwe douche een feit. Wacht dus niet langer en bezoek een van de winkels!