China Works
Banen en opleidingen

Duidelijkheid in je toekomst? Outplacement helpt

Welk gevoel krijg je bij de term ‘outplacement’? Mogelijk denk je dat het niks voor jou is en dat je toch zelf wel aan een nieuwe baan kunt komen. Misschien wordt je er juist heel enthousiast van en kun je niet wachten met een traject te beginnen. Hoe je er ook naar kijkt, outplacement is een Engelse term voor begeleiding van werk naar werk. Wanneer je ontslagen bent breekt er een onzekere periode aan. Ongeacht je leeftijd is dit een periode waarin je begint na te denken: wat wil ik nou écht? Een outplacementbureau begeleidt je in dit proces met goede loopbaanbegeleiding.

Kijk met een frisse blik naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Outplacement is niets meer dan ondersteuning en het bieden van handvatten aan een werkzoekende. Door intensieve loopbaanbegeleiding worden de juiste vragen gesteld, antwoorden geformuleerd en doelen bepaald. Een buitenstaander heeft vaak net die frisse blik waar het jouzelf aan ontbreekt en geeft je de mogelijkheid om op een andere manier naar je situatie te kijken. Waar sta je en waar wil je naartoe? Past het werk dat je tot nu toe hebt gedaan echt bij je of wil je eigenlijk, diep van binnen, liever een andere kant op? Deze en andere vragen worden bij het inschakelen van een outplacementbureau behandeld.

Haal het beste uit je outplacement en kom er sterker uit

Een periode van outplacement geeft je de mogelijkheid om stil te staan, op een manier waar je in seizoenen van werk en drukte geen tijd voor hebt of neemt. Het inschakelen van een outplacementbureau helpt je om het meeste uit een werkloze periode te halen en er sterker uit te komen. Carrièrepoort helpt je bij het starten van een traject dat jou verder brengt. Door het aanbieden van diverse pakketten en mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding heb jij voldoende keuze en ga jij voor wat het beste bij dit moment past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website.