China Works
Woning en Tuin

Duurzame aankoop: aluminium binnendeuren van een specialist

Wanneer je op zoek bent naar binnendeuren die niet alleen bij jouw interieur passen maar ook duurzaam zijn, dan kun je goed terecht bij IDA voor aluminium binnendeuren. IDA staat voor Interior Doors Aluminium en zoals de naam al aangeeft worden hier binnendeuren en binnenwanden gemaakt van het volledig recyclebare materiaal aluminium. IDA kiest hiermee voor een duurzame aanpak. Zonder enige afbreuk aan de kwaliteit te doen, kan aluminium keer op keer hergebruikt worden. Wanneer je binnendeuren van IDA aanschaft, draagt je met deze aankoop ook bij aan een beter milieu.

Over IDA aluminium binnendeuren

De binnendeuren en binnenwanden van IDA worden vervaardigd uit aluminium in combinatie met glas. Niet alleen zorgt dit voor een tijdloze en ruimtelijke uitstraling, ook benut je hiermee optimaal de lichtinval wat bijdraagt aan een open en licht interieur. De lak voor de aluminium binnendeuren is speciaal ontworpen. Het betreft een poederlak met hamerslag effect wat resulteert in een industriële look. Doordat de deuren uit aluminium vervaardigd worden zijn ze drie keer lichter dan stalen binnendeuren en slanker dan houten binnendeuren. Daarbij is aluminium erg makkelijk te onderhouden, zodat je heel lang van deze binnendeuren kunt genieten.  

Kies de binnendeur die past bij jouw design

Bij IDA kun je kiezen uit verschillende types aluminium binnendeuren en binnenwanden. Afhankelijk van jouw interieur en woonwensen kun je gaan voor een enkele deur, dubbele deur of bijvoorbeeld een pivot- of taatsdeur. De kleurkeuze ligt helemaal bij jou. Daarnaast kun je de deuren verder personaliseren door te kiezen voor een deurklink die aansluit bij jouw interieur. Zo zijn er klassieke, industriële of moderne deurklinken mogelijk. Wil je alvast wat inspiratie opdoen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via de website van IDA kun je meer informatie vinden én een kijkje nemen in de projecten om alvast een beeld te vormen bij deze veelzijdige aluminium binnendeuren.

https://idadoors.com