China Works
Electronica en Computers

Een oude telefoon verkopen

Heb je nog een oude mobiele telefoon over?

Zonde! Wist jij dat je oude mobiele telefoon geld waard is? Er zijn bedrijven die oude mobieltjes inkopen om deze voor de grondstoffen te recyclen. Wanneer jij je mobiel aan een van deze bedrijven verkoopt krijg je een vergoeding. Afhankelijk van welk merk, model en type telefoon kan de vergoeding oplopen tot enkele honderden euro’s. Het is zonde om dit ‘’geld’’ in huis te laten slingeren. Aan een ongebruikte telefoon heb je immers niks! Wees er wel snel bij, hoe ouder de telefoon hoe lager de prijs.

Hoe werkt het?

Je telefoon verkopen werkt heel simpel. Er zijn een aantal bedrijven actief die mobiele telefoons inkopen. Op hun websites kan je door middel van een calculator snel en gemakkelijk de waarde van je telefoon berekenen. Wanneer je de waarde hebt berekend kan je het verkoopproces in gang zetten.

Bij de meeste bedrijven krijg je een verzendpakket thuisbezorgd. Het enigste dat je hoeft te doen is de telefoon in de verpakking te doen en deze op te sturen.

Meestal krijg je binnen één á twee weken het bedrag op je rekening gestort.

Een iPhone verkopen

De iPhone is één van de populairste smartphones van de afgelopen jaren. De gebruikte grondstoffen en productie kwaliteit maakt de iPhone erg populair onder recycling bedrijven. Deze bedrijven zijn meestal bereid om veel geld voor oude iPhones te betalen. De nieuwste iPhone levert al snel 300 tot 400 euro op. Oudere iPhones moeten het met iets minder doen. Alsnog wordt een goede iPhone 4 voor 100 euro ingekocht. 

iPhone verkopen via cashvoormobiel

Stel, je wil je iPhone verkopen, maar je weet niet hoe dat precies werkt? Dan heb je bij cashvoormobiel aan het goede adres. Wij hebben alle informatie die je moet weten op een rij gezet. Via onze website kan je alle prijzen en aanbieders vergelijken. Zo haal je het maximale uit je oude telefoon.

Meer weten? Bezoek www.cashvoormobiel.eu voor meer informatie over het verkopen van je oude telefoon.

http://www.cashvoormobiel.eu