China Works
Zakelijk

De vele voordelen van een brievenbusdoos

Als u regelmatig pakjes verstuurt naar uw klanten, heeft u dan al eens gedacht aan het gemak van een brievenbusdoos? Dit handige formaat verzendmateriaal is geschikt voor veel verschillende doeleinden zoals boeken, zelfgemaakte fotoalbums, sieraden en andere kleine producten. Als u kiest voor een brievenbusdoos dan bespaart u als leverancier aanzienlijk op de kosten van verzending. Uw klant heeft het voordeel dat zijn bestelling in vrijwel alle gevallen eerder in huis is. Veel pakketdiensten hanteren een 48-uurs levering, waarbij PostNL in principe bezorging op de volgende dag garandeert.

De verzending van uw pakket gaat sneller en goedkoper

Als u gewone verzenddozen gebruikt kan dit vertragend werken op de aflevering van de bestelling. De ontvanger moet immers thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Natuurlijk zijn er producten waarbij het gebruik van verzenddozen onontkoombaar is. Als het artikel niet door de brievenbus past dan is dit de enige optie. Maar als u kunt kiezen voor een brievenbuspakje is dit zeker het overwegen waard. Houdt er wel rekening mee dat Track & Trace bij brievenbuspost niet mogelijk is. U kunt dus geen verzendmoment aan uw klant doorgeven. Uw klant zal de komst van de postbode moeten afwachten.

Verzenddozen bestellen regelt u direct online

Bij Twinpack kunt u heel gemakkelijk verzendmateriaal bestellen. Als u kiest voor een brievenbusdoos, dan heeft u de keuze uit verschillende maten. Een aantal daarvan is ook in het wit leverbaar. U kunt de brievenbusdoos daarnaast laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw logo. Voor een grote order kunt u het beste vooraf een prijsopgave vragen, vaak is er een prijsvoordeel af te spreken bij een grote bestelling. Alle dozen zijn uiteraard van goede kwaliteit. Bovendien kunt u ze hergebruiken. Ideaal aangezien online gekochte artikelen regelmatig worden geretourneerd. Heeft u interesse in brievenbusdozen of verzenddozen? Bekijk dan de webshop van deze specialist.