China Works
Woning en Tuin

Leolux bank en andere design meubelstukken kopen

Wanneer u zoekt naar een meubelzaak waar u terecht kunt voor de aanschaf van een Leolux bank en andere meubilair van designmerken bent u welkom bij Pot Interieur. Deze woninginrichter in Axel staat goed bekend in zowel Nederland als België onder liefhebbers van design meubelen. Pot Interieur is dan ook specialist op het gebied van kwaliteits- en design meubels en vertegenwoordigt tal van gerenommeerde meubelmerken. Zo vindt u naast Leolux onder meer B&B Italia, Arco, Montis, Flexform, Vitra, MDF Italia en Rolf Benz meubilair terug in het aanbod. U bent van harte welkom om het complete assortiment te bekijken in de showroom in Axel. Het is eveneens mogelijk online via de webshop te winkelen.

Ontdek het Leolux meubelassortiment

Bent u specifiek geïnteresseerd in de eigenzinnige meubels van het bekende merk Leolux dan vindt u bij Pot Interieur een meubelcollectie van dit merk bestaande uit banken, hoekbanken, fauteuils, poufs, salontafels en eetkamer meubilair. Naast het uitgesproken esthetische karakter van de Leolux meubels staat dit merk ook voor duurzaamheid en comfort. Of u nu al een bepaalde Leolux bank, fauteuil of salontafel op het oog heeft of u eerst het aanbod wilt vergelijken, in beide gevallen kunt u terecht bij Pot Interieur. De deskundige medewerkers helpen u graag verder met aanvullende informatie en advies.

Design meubels voor binnen en buiten

Naast een groot en gevarieerd aanbod aan topmerken voor de inrichting van uw woning kunt u bij Pot Interieur ook geholpen worden aan design buitenmeubilair. Zo vindt u onder meer tuin meubilair van het merk B&B Italia. Dit Italiaanse merk bestaat sinds 1966 en deze design collectie omvat tegenwoordig vele design klassiekers. B&B Italia biedt moderne en tijdloze meubelstukken die een verrijking zijn voor uw binnen interieur maar ook zeker in buitenruimtes tot hun recht komen. Bent u benieuwd naar de meubels van B&B Italia, een specifieke Leolux bank of een ander meubelstuk? Bezoek dan snel de webshop voor meer wooninspiratie.