China Works
Image default
Dienstverlening

Een Eva Calor-pelletkachel als duurzaam verwarmingsalternatief

Heeft u momenteel centrale verwarming, maar bent u op zoek naar een duurzame manier om uw huis te verwarmen? Heeft u er dan al eens aan gedacht om een pelletkachel te laten installeren? Deze soort kachels bieden heel wat voordelen, ten opzichte van normale kachels en tegenover centrale verwarming. Zo bent u met een pelletkachel veel minder afhankelijk van de olielanden. U verwarmt immers niet op gas, maar op houtpellets. Deze houtpellets zijn bovendien erg duurzaam en relatief goedkoop. Doordat het samengeperst houtafval is, geniet u bovendien van een hoog rendement. Daarnaast hoeft u ook niet om de haverklap op te staan om een nieuwe houtblok op het vuur te gooien en heeft u veel minder werk qua onderhoud dan een standaard kachel. Bent u overtuigd van de voordelen van een pelletkachel? Dan kunt u terecht bij Ecovlam in Wortegem-Petegem, bijvoorbeeld voor een Eva Calor-pelletkachel.

Hun aanbod aan pelletkachels

Als specialist in pelletkachels heeft Ecovlam een ruim assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld een Eva Calor-pelletkachel. Dit Italiaanse merk staat gekend om prachtige designs, hoge kwaliteit, milieubewustzijn en veiligheid. Door te kiezen voor dit merk, bent u zeker dat u een goede beslissing maakt. Ecovlam verkoopt echter nog heel wat andere modellen dan een Eva Calor-pelletkachel in Wortegem-Petegem, waar hun toonzaal gevestigd is. Daar vindt u bijvoorbeeld ook verschillende modellen van de gekende merken Cadel, Edilkamin, Austroflamm en Dielle. Kunt u maar niet kiezen? Geen nood, hun ervaren medewerkers geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden.

Breng een bezoekje aan hun toonzaal

Heeft u interesse in een Eva Calor-pelletkachel? Of wilt u liever eens in het echt bekijken wat deze kachel te bieden heeft? Dan is het ongetwijfeld een goed idee om hun toonzaal te bezoeken. Twijfelt u tussen verschillende merken? Dan kunt u hier ook ineens om advies vragen. Uiteraard kan dat ook door een e-mail te sturen of door te bellen indien u dat verkiest.

https://ecovlam.be/