China Works
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek een gezichtsbehandeling in Antwerpen

Wilt u graag genieten van een verwennende gezichtsbehandeling in het centrum van Antwerpen? Boek dan zeker eens een behandeling bij Christ’All Beauty. De eigenaresse en haar team staan voor u klaar om u in de watten te leggen. Boek bijvoorbeeld eens een behandeling ‘microdermabrasie’ om uw huid te doen stralen. Zo maakt u efficiënt werk van een gladder huidoppervlak, een gezonde glow, fijnere rimpels en lijntjes, minder zichtbare littekens en andere oneffenheden. Hieronder leest u alvast meer over deze professionele gezichtsbehandeling, te boeken bij dit instituut in Antwerpen.

Zo gaat het team te werk

Niet elke gezichtsbehandeling bij Christ’All Beauty in Antwerpen is dezelfde. We leggen u graag de werking achter microdermabrasie even uit. Via een volledig veilig apparaat worden er microkristallen over de huid geblazen en zo een dunne laag van de huid afgeschaafd. Enkel de bovenste laag van de huid wordt aangepakt. Door de “beschadiging” van het oppervlak gaat uw eigen huid elastine en collageen aanmaken om de cellen te herstellen. De dode huidcellen verdwijnen en er wordt als het ware een nieuw huidoppervlak gecreëerd. Laat u niet misleiden, deze gezichtsbehandeling in Antwerpen doet allesbehalve pijn. Meteen voelt de huid een stuk zachter aan, vlekjes en onzuiverheden zijn een stuk minder zichtbaar.       

Informeer naar de verschillende behandelingen

Toch kunt u niet enkel voor een gezichtsbehandeling terecht bij dit instituut in Antwerpen. Ook voor diverse lichaamsbehandelingen, manicures, pedicures, stijladvies, workshops en make-up looks kunt u bij hen terecht. Heeft u nog vragen over een van de behandelingen? Neem dan gerust contact op met deze schoonheidsspecialisten. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, stuur ze een e-mail of contacteer ze even per telefoon. Zij staan klaar met een gepaste behandeling op maat van uw wensen, uw huid en lichaam. De juiste contactinformatie kunt u terugvinden op de website van het bedrijf.