China Works
Image default
Mode en Kleding

Waar moet je op letten bij het ontwerpen van een vest?

Je bent na lang nadenken erover uit en besluit om voor je werknemers bedrijfskleding te gaan kopen. Je hebt je zinnen gezet op vesten en vraagt je nu alleen nog af hoe je ze het beste kan ontwerpen. Moeten de kleuren zo fel mogelijk, moet het logo zo groot mogelijk in beeld of moeten er capuchons op. Allemaal vragen waar je mee zit voor je de bestelling van vesten kan doorgeven. Als je geen ontwerp afdeling hebt binnen je bedrijf, of simpelweg de eer aan jezelf wilt houden, dan zijn er natuurlijk wel wat dingen waar je op moet letten voor je de bestelling plaatst. In dit artikel kom je meer te weten over het ontwerpen van bedrijfsvesten.

Uniseks

Om maar direct met de deur in huis te vallen is tip nummer 1 het bestellen van uniseks vesten. Uniseks is de ideale eigenschap voor bedrijfskleding wanneer je werknemers van beide geslachten in dienst hebt. Op deze manier kan iedereen de kleding dragen, zonder zich zorgen te hoeven maken of het vest hun wel staat.

Het ontwerp

Het bedenken van het ontwerp kan op zichzelf al een moeilijke taak zijn. Het is handig als je bedrijf al een bekend logo heeft, dan kan je dat gebruiken om op de vesten te laten drukken. Maar waar moet nou eigenlijk het logo komen en hoe groot eigenlijk? Het logo moet natuurlijk niet de hele voorkant in beslag nemen om maar zoveel mogelijk aandacht te trekken. Het moet er verzorgd uit zien en de werknemers moeten het met plezier willen dragen. Als je een bescheiden logo hebt, kan je deze op je linkerborst laten drukken. Zorg ervoor dat het logo goed zichtbaar is, maar niet in de buurt van de rechterhelft komt. Het logo wordt het beste geplaatst op de linkerborst, de rechterborst is absoluut geen populaire plek om dingen te drukken, alleen bij producten als voetbalshirts. Een goede tip kan zijn om op uw linkerborst het logo van uw bedrijf te plaatsen en op de achterkant van het vest de naam van het bedrijf en misschien wat het doet. Op de achterkant kan je wat wilder spelen met ontwerpen, hier is het geen probleem als het wat voller staat.

Plaatsing van het logo

Zoals hierboven al benoemd is het plaatsen van het logo op de linkerborst het beste. Daar het logo en op de achterkant een naam en bijvoorbeeld een slogan. Omgekeerd zal dit er niet goed uit zien, dus uw logo groot op de achterkant en op de voorkant wat kleiner de naam en slogan. Een logo zorgt voor herkenning, dus de voorkeur gaat uit naar een vest met logo bedrukken. Wanneer uw bedrijf geen logo heeft, kan je op je linkerborst ook de naam van uw bedrijf zetten, maar zorg ervoor dat deze niet te groot is.