China Works
Image default
Hobby en vrije tijd

Een café te huur in Antwerpen met de juiste vergunning voor spelletjesautomaten

Ben jij op zoek naar een café dat te huur staat in Antwerpen voor overname en zou je hier graag spelletjesautomaten plaatsen? Dan heb jij de juiste vergunning nodig. Je kan NV Bastenie inschakelen om jou hierbij te helpen. Dit bedrijf heeft al heel wat jaren ervaring in de horecawereld. Zowel het vinden van panden die te huur staan voor de overname van een café in Antwerpen, als alle praktische zaken die bij zo’n overname komen kijken nemen zij op zich. Daarnaast zijn ze specialisten in het plaatsen en onderhouden van spelletjesautomaten, en weten ze perfect welke vergunningen jij daarvoor nodig hebt.

Welke vergunningen heb je nodig?

De regel is dat je maximaal twee spelletjeskasten of spelletjesautomaten mag plaatsen in je zaak, en je moet hier de juiste vergunning voor hebben. Specifiek gaat het hier over een exploitatievergunning, die jou het recht geeft om spelletjesautomaten of spelletjeskasten aan te bieden aan de klanten van je café. Daarnaast heb jij ook een vergunning C nodig als je een café uitbaat waar spelletjesautomaten staan. Deze vergunning moet je aanvragen bij de Kansspelcommissie. Naast vergunningen voor spelletjeskasten heb jij ook een ‘advies burgemeester’ nodig, die je moet aanvragen bij de stad of gemeente van het café dat jij koos voor overname. , maar dat kan NV Bastenie ook voor jou regelen. Ze nemen je maar al te graag alle praktische zaken en administratie uit handen zodat jij je hier al geen zorgen over moet maken. Op die manier kan jij je focussen op wat echt belangrijk is, en dat is je café klaarmaken voor je klanten.

Wat doen ze nog meer?

Naast het regelen van vergunningen voor spelletjesautomaten, en deze automaten zelf, kan jij ook rekenen op dit bedrijf voor de nodige begeleiding wanneer jij een café zoekt dat te huur staat met of zonder overname. Je maakt eenvoudig een afspraak met deze firma door contact met hen op te nemen en dan helpen ze je snel verder bij de overname van een café in Antwerpen, of andere zaken waar jij nood aan hebt.