China Works
Woning en Tuin

Een rijke geschiedenis in ramen en deuren

Een Belgische fabrikant in ramen en deuren die garant staat voor kwaliteit, al jaren een onberispelijke reputatie heeft en ondertussen heel wat klanten gelukkig heeft gemaakt met de geproduceerde ramen en deuren. Dan moet je bij Peeters, dé raamproducent zijn.

Een rijke geschiedenis die in 1970 begon, heeft het bedrijf gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevende fabrikant in ramen en deuren. Zowel voor aluminium als pvc ramen kan je bij deze specialist terecht en dit steeds met een uitgebreide garantie en ongekende mogelijkheden.

Het bedrijf telt ondertussen meer dan 75 medewerkers die instaan voor het produceren van hoogst kwalitatieve ramen en deuren. Peeters, dé raamproducent fabriceert zelf de ramen en deuren en levert deze aan professionals en bouwbedrijven. Deze professionals kunnen rekenen op ramen en deuren geproduceerd op eigen bodem en met de nodige vakkennis.

 

Samenwerking met topfabrikanten

Voor de aluminium ramen werd gekozen voor de profielen van AluK – Blyweert. Door beroep te doen op deze profielen kunnen kwalitatieve ramen gemaakt worden die voldoen aan alle moderne eisen en reglementeringen. Voor PVC werd in zee gegaan met Kömmerling, een ander toonaangevend merk. Deze raamprofielen bieden ongekende mogelijkheden tegen de scherpste prijs. Voor de deuren is er de keuze uit Frager Fralu of ANAF, dus ook hier kan je op beide oren slapen. Je merkt het, voor ramen en deuren is er geen betere partij dan Peeters, dé raamproducent.

Passie en punctualiteit

Alle ramen en deuren van Peeters, dé raamproducent worden met de nodige passie vervaardigd. Dat kunnen de duizenden tevreden klanten beamen. Verder kan je ook blindelings rekenen op de stiptheid van Peeters, dé raamproducent. De correcte oplevering van je ramen en deuren is dan ook evident.

 

Ramen en deuren voor de professional

Ben je als professional op zoek naar een fabrikant in ramen en deuren die de nodige zekerheid biedt, al heel wat jaren meedraait en garant staat voor een onberispelijke service? Dan moet je niet verder kijken dan de ramen en deuren van Peeters, dé raamproducent.

Door enkel beroep te doen op topleverancier en met passie aan de slag te gaan, kan je dag in, dag uit rekenen op de ramen en deuren van deze perfecte partner. Neem vandaag nog contact op, ga op kennismakingsgesprek en overtuig jezelf van de vakkundige aanpak van Peeters, dé raamproducent. Je kan geen betere partner hebben voor je ramen en deuren.

https://www.peeters.com