China Works
Dienstverlening

Een woningontruiming is een ingrijpende gebeurtenis

Wat de reden ook is, een woningontruiming is vaak zeer ingrijpend. Een woning ontruimen, kan nodig zijn als iemand is overleden en de inboedel moet worden afgevoerd. Maar het kan ook zijn dat de bewoners de woonlasten niet meer kunnen betalen en noodgedwongen het huis moeten verlaten. Als woningontruiming nodig is kunt u hiervoor een professioneel bedrijf inschakelen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de inboedel indien gewenst wordt opgeslagen. Zodra de eigenaren dan nieuwe woonruimte hebben, kunnen de spullen daar weer naartoe worden vervoerd.

Een woning laten ontruimen en opknappen

Een woning ontruimen en opknappen gebeurt vaak nadat een vorige bewoner de woning heeft verwaarloosd of beschadigd. Dit komt nogal eens voor als een huurder of eigenaar vele tientallen jaren in een huis heeft gewoond en er nooit fatsoenlijk onderhoud is gepleegd. Woningontruiming kan dan worden gecombineerd met het verwijderen van vloerbedekking, het herstellen van gebreken en het snoeien van de tuin bij het huis. Op die manier kan een huis weer in goede staat worden opgeleverd aan een volgende bewoner. U kunt bij woningontruiming met het desbetreffende bedrijf afspraken maken over de uit te voeren werkzaamheden. Hiervoor wordt dan een offerte uitgebracht zodat u vooraf weet wat de kosten zijn.

Een betrouwbaar bedrijf inschakelen als een woning moet worden ontruimd

Wilt u een woning laten ontruimen? Neem dan bijvoorbeeld contact op met Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf is actief in verschillende delen van Nederland. Een overzicht van plaatsen vindt u op de website. Zij kunnen naast het ontruimen van de woning ook aanvullende werkzaamheden verrichten of laten verrichten zoals het herstellen van schade en het terugbrengen van een woning in de originele staat. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website. Er volgt in de meeste gevallen een bezoek aan de woning waarna u een offerte op maat ontvangt voor de uit te voeren werkzaamheden. Dit bedrijf werkt samen met diverse instanties zoals kringloopwinkels en het Leger des Heils.