China Works
Auto

Zo was je een auto

Auto wassen zonder krassen

Wanneer je een auto hebt gekocht dan wil je deze natuurlijk mooi houden. Dat doe je onder andere door de auto regelmatig te wassen. Een beetje autoliefhebber wil natuurlijk de showroomglans behouden. Voor het zogenaamde “detailing” heeft niet iedereen tijd, maar zelf een auto wassen met de hand en zonder krassen kan iedereen.

Je kan er natuurlijk kiezen om je auto door de wasstraat te halen. Die zijn tegenwoordig steeds beter en wanneer je echt kwaliteit wilt dan kan je altijd een bezoek brengen aan Truckwash 1, gelegen te Roosendaal en Rilland. Maar thuis kan je dit net zo goed doen met de juiste reinigingsmiddelen en poetsmaterialen.

Maar hoe ga je te werk? Je kan de volgende tips hanteren:

-Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen

-Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig

-Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen

-Voor het poetsen gebruik je één van onze poetsmaterialen.

-Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter. Gebruik altijd twee emmers. Eentje met schoon water en eentje waar je het vuil in los laat.

-Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.

H2 Kies voor een goede auto shampoo van een kwalitatief merk

In de shop van Truckwash 1 vind je verschillende goede auto shampoos van hoge kwaliteit merken. Merken als Great Lion en Smartwax staan garant voor hoge kwaliteit reinigingsmiddelen. Deze kan je kiezen als je er zeker van wilt zijn dat je wagen het allerbeste krijgt.

Als je de levensduur van je wagen en het lak aanzienlijk wilt verlengen dan doe je er goed aan om met regelmaat je auto te wassen en gebruik te maken van een goede auto shampoo.

https://www.truckwash1.nl/webshop/