China Works
Dienstverlening

Laat onderhoud aan uw dak plegen door een professionele dakdekker uit Gouda

Veel mensen besteden weinig aandacht aan het onderhouden van het dak, tot grote bezorgdheid van erkende dakdekkers in onder andere Gouda en omstreken. Het dak van uw huis of bedrijfspand verwaarlozen kan namelijk grote gevolgen hebben. Het vermindert niet alleen uw wooncomfort aanzienlijk, u verbruikt ook veel meer energie als het dak van uw woning lekt of niet goed is geïsoleerd. Als u de zolderverdieping gebruikt als slaapkamer of werkruimte dan wilt u ook daar optimaal comfort. Laat het dak van uw woning of bedrijfspand daarom regelmatig controleren door een erkende dakdekker uit Gouda en omgeving.

Verhoog de waarde van uw woning door dakisolatie te laten plaatsen

Bent u erover aan het nadenken om uw woning binnenkort in de verkoop te zetten? Dan wilt u uiteraard een goede prijs ontvangen voor de woning die u thuis noemt. Door maatregelen te nemen om het huis aantrekkelijker te maken, is het mogelijk om de verkoopprijs aanzienlijk te verhogen. In vele gevallen verdient u de investering in de verbetering namelijk dubbel en dwars terug. Dakisolatie zorgt ervoor dat uw huis een hoger energielabel toebedeeld krijgt. Energiezuinige huizen worden dan ook steeds populairder, wat ervoor zorgt dat u de vraagprijs voor uw woning kunt verhogen. Installatiebedrijf Vonk is de aangewezen partij om dakisolatie voor u te plaatsen. Deze erkende dakdekker uit Gouda werkt met een gespecialiseerd team dat precies weet wat ze moeten doen. Wilt u nog meer maatregelen treffen om uw huis meer energiezuinig te maken? Overweeg dan om de spouwmuren te laten isoleren óf om dubbel glas te plaatsen.

Laat het dak van uw huis onderhouden door een vakman

Heeft het dak van uw woning onderhoud nodig? Laat dit dan uitvoeren door Installatiebedrijf Vonk, een erkende dakdekker uit Gouda. Zo weet u zeker dat dit onderhoud goed wordt uitgevoerd en dat u daar een eerlijke prijs voor betaalt. Pas op voor malafide bedrijven die actief zijn. Laat u bijvoorbeeld niet verleiden tot dak onderhoud van mensen die zonder afspraak bij u aanbellen en beweren dat er iets grondig mis is met het dak. Als dat al zo is, laat dit dan eerst beoordelen alvorens u akkoord gaat met eventueel herstelwerk.

https://vonkgouda.nl