China Works
Image default
Dienstverlening

Deze kine in Hoogstraten verlost u van uw blessures

Heeft u last van blessures die maar niet genezen? Of sukkelt u reeds lange tijd met pijnklachten? Maak u geen zorgen, er is wel degelijk een oplossing. Maak een afspraak bij MOVE TO GO. Deze geweldige kine in Hoogstraten is echt dé specialist op gebied van blessures en pijnklachten. Zij zorgt ervoor dat uw klachten in een mum van tijd verdwijnen. Dankzij haar grote kennis van osteopathie en dry needling kan zij een geschikte behandeling opstellen voor werkelijk elke soort klachten. Bovendien heeft ze ook een opleiding gevolgd over kinesitherapie bij kinderen. U kunt uw kinderen dus ook met een gerust hart door haar laten behandelen.

Kinesitherapie is dé oplossing voor uw problemen

Deze kine in Hoogstraten voert samen met u verschillende oefeningen uit die uw spieren opnieuw doen ontspannen en zo de pijnklachten afnemen. Heb je last van nekklachten? Dan leert ze je bijvoorbeeld om te schouderrollen of op de juiste manier te stretchen. Maar ze behandelt niet alleen het lichaamsdeel waar u last van hebt. Nee, het lichaam is één geheel en alle delen zijn met elkaar verbonden. Daarom is het doorgaans nodig om het hele lichaam in beschouwing te nemen en te behandelen. Dankzij haar enorme expertise kan deze kine in Hoogstraten een enorm gericht behandelingsplan voor uw hele lichaam opstellen. Zo zijn uw pijnklachten in slechts korte tijd verdwenen én komen ze niet zomaar terug. Voor de meest efficiënte behandeling moet u dus hier zijn!

Contacteer haar

Wilt u graag samenwerken met deze geweldige kinesiste om uw blessures te doen verdwijnen? Neem dan zeker een kijkje op haar website. Daar vindt u namelijk enorm veel informatie. Het is ook mogelijk om daar een afspraak te maken. U kunt dan zeker snel bij haar terecht. Het is echt een aanrader om dit te doen als u eindelijk van uw pijnklachten af wilt!  

https://movetogo.be/