China Works
Dienstverlening

Gemakkelijk en snel uw gras gemaaid met een John Deere zitmaaier

Bent u op zoek naar een John Deere zitmaaier, dan heeft u een ruime keuze aan verschillende zitmaaiers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zitmaaier met een zij uitworp of juist met een opvangbak voor het gemaaide gras. Ook zijn de maaibreedtes verschillend per model. Voor kleinere of smallere oppervlaktes is een wendbare zitmaaier met een kleine maaibreedte fijn om mee te werken. Voor grotere grasmatten is juist een grotere zitmaaier van John Deere met een bredere maaibreedte fijn. Zo kunt u, ongeacht hoe groot of klein uw tuin of grasmat ook is, een zitmaaier vinden die precies aan uw wensen voldoet.

 

De kwaliteit van John Deere machines

Sinds 1837 maakt John Deere machines voor de landbouw. Begon het in 1837 met enkele tientallen ploegen per jaar, inmiddels is dit merk niet meer weg te denken uit de hedendaagse landbouw. Door de kernwaarden integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie mag u erop vertrouwen dat u met een machine van John Deere een onovertroffen stuk kwaliteit in huis haalt van een bedrijf met jarenlange ervaring. De John Deere zitmaaier is dan misschien een kleintje in vergelijking met zijn grote broers, maar uiteraard is deze zitmaaier met evenveel zorg ontworpen als de landbouwtractoren.

 

Een betrouwbaar adres voor uw John Deere zitmaaier

De Kock Machines in Lienden, gelegen in de Betuwe, is een familiebedrijf met een ruim assortiment aan zitmaaiers. Zowel voor verschillende modellen zitmaaiers van John Deere kunt u hier terecht, maar ook voor andere voertuigen van John Deere. Twijfelt u welke zitmaaier het beste bij u past? Ga dan zeker een kijkje nemen in Lienden bij de verschillende merken zitmaaiers en vind tijdens een proefrit uit welke zitmaaier u het fijnste vindt werken. Niet alleen voor zitmaaiers, maar ook voor duwmaaiers, robotmaaiers, quads, gators en landbouw tractoren en andere producten kunt u hier terecht.

https://dekockmachines.nl/