China Works
Bedrijven

SEO teksten maken

SEO teksten eenvoudig zelf te controleren

SEO teksten laten schrijven is helemaal niet verkeerd. Jij kunt immers jouw eigen teksten geheel naar eigen hand zetten, waardoor je altijd tevreden bent met het eindresultaat. Echter is het wel van belang dat jij jouw teksten checkt, zodat je ervan verzekerd bent dat je een hogere positie in de zoekmachines krijgt. Hiervoor bestaan verschillende opties, waarbij je gegarandeerd het goede eindresultaat krijgt.

 

Niet alleen zoekwoorden van belang bij SEO teksten

Wanneer je SEO teksten gaat schrijven, dan ben je al bekend met de verschillende zoekwoorden die je nodig hebt. Deze zoekwoorden zorgen er namelijk voor dat de zoekmachines jouw teksten begrijpen en jou hiermee een ranking in de zoekopdrachten geven. Jij zorgt er daarom voor dat deze zoekwoorden verspreid door de tekst heen staan, zodat het niet storend wordt voor de lezer. Zodra je tekst af is, kun je er nog eens overheen gaan om te kijken of alles op de juiste plaats staat. De structuur van jouw tekst is namelijk ook belangrijk, niet alleen de verschillende zoektermen. Met de structuur bereik jij echter geen hogere positie met jouw SEO teksten.

 

Met Textanalyser analyseer je jouw teksten

Jouw teksten zijn af. En nu? Je kunt ervoor kiezen om de teksten direct op jouw website te plaatsen en het resultaat met eigen ogen te zien. Echter kan dit ook voor teleurstellingen zorgen, doordat je erachter komt dat jouw website niet hoog in de zoekmachines verschijnt. Om dit te voorkomen, kun je jouw teksten laten checken. Hier kun je een bedrijf voor inschakelen, maar hiermee kunnen er soms een aantal dagen overheen gaan. Je kunt het daarom ook doen met verschillende tools die op het internet te vinden zijn. Een daarvan is Textanalyser. Deze website is gratis te gebruiken en controleert jouw tekst op SEO-waardigheid.

https://www.textmakelaar.nl/