China Works
Dienstverlening

Refractie chirurgie: herstel voor brekingsafwijkingen van de ogen

Refractie chirurgie is een ingrijpende medische handeling die brekingsafwijkingen van de ogen voorgoed weet te herstellen. Het is een geschikte handeling voor brildragers of mensen die nog gebruikmaken van lenzen. Het comfort spreekt voor zich; u hoeft geen bril meer te dragen om te kunnen lezen of autorijden, terwijl u ’s ochtends geen tijd kwijt bent aan het plaatsen van uw contactlenzen. Vroeger koos men er steevast voor de ogen te laten laseren, maar tegenwoordig is er op medisch gebied dermate veel mogelijk, dat bij voorkeur wordt gesproken over refractie chirurgie. Deze wordt deskundig uitgevoerd door de specialisten van Refractiecentrum Haaglanden.

Refractie chirurgie voor kleine en grote zichtafwijkingen

Refractie is een breking van licht of beeld. Bij een refractieafwijking verandert het beeld van richting, waardoor u niet scherp ziet. Om dit te corrigeren kunt u kiezen voor een bril of lenzen, ogen laten laseren óf refractie chirurgie. Deze medische ingreep is relatief nieuw en uniek. Bij Refractiecentrum Haaglanden hebben de experts alle kennis op dit gebied, waardoor u de chirurgie met een vertrouwd gevoel kunt laten uitvoeren. De innovatieve behandeling is op diverse manieren mogelijk en aangepast op uw individuele situatie. Wilt u toch de ogen laten laseren, dan kan ook in dat geval onderscheid worden gemaakt. Zo bent u niet alleen zeker van een veilige behandeling, maar ook van het optimale resultaat. Laat u vooraf informeren over de opties die in uw situatie geschikt zijn.

Wanneer is refractie chirurgie aan te raden?

De sterkte van het hoornvlies ten opzichte van de ooglens dient min of meer perfect in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan verliest u zicht en op den duur kunt u niet meer om een bril of lenzen heen. De ogen laten laseren was een optie, maar veel mensen kozen hier voorheen toch nog liever niet voor. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden echter zo ver ontwikkeld dat een permanent herstel van de ogen en het zicht mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden bij de specialisten van Refractiecentrum Haaglanden.