China Works
Image default
Groothandel

Een diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen naar uw hart

Bent u actief als slager of werkzaam in het restaurant- of horecawezen? Dan kent u uiteraard het belang van een groothandel waar u al uw benodigdheden gemakkelijk en snel kan bestellen en laten leveren. Biervliet Freez Center, diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen, is zo’n bedrijf. Of u nu nood hebt aan voedingswaren als vleesproducten, groenten, fruit, schaaldieren of frietjes, of daarnaast ook gebruik kan maken van verpakkingsmaterialen, onderhoudspullen en papierwaren, bij deze expert uit Diksmuide aan de kust is dat allemaal geen enkel probleem. En het mooiste van al, dit allemaal in de grote volumes die u nodig hebt voor uw zaak. Neem snel eens een kijkje op hun website voor meer informatie!

Een scala aan topproducten

De actieradius van deze diepvriesgroothandel ligt gelukkig ook een stuk verder dan slechts de kuststrook, want ook vanuit de rest van West-Vlaanderen en zelfs het meetjesland van Eeklo en Aalter én het Gentse kan er een beroep gedaan worden op Biervliet Freez Center. Met lange leveringstijden krijgt u ook niet te maken met dit bedrijf, heel wat producten kunnen al na één dag geleverd worden. Bent u voor uw beroep ’s nachts vroeg uit de veren? Dan kan op de dag zelf nog geleverd worden, tenminste als u voor 5 uur ’s ochtends besteld. Een andere troef van Biervliet Freez Center zijn de vele promoacties die maandelijks georganiseerd worden. Een leuke en goedkope manier om kennis te maken met een uitgebreid scala aan producten.

Spring eens binnen in Diksmuide

Het adres vinden dat u de beste kwaliteit biedt zonder dat het u te veel kost, is natuurlijk belangrijk. Ook op dit vlak zit u goed bij deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen. Door hun lidmaatschap bij de aankoopgroepering AZ Food Horecagrossiers kan met leveranciers zeer gunstig onderhandeld worden, wat zicht vertaalt in een goede prijs voor u als consument. Ga dus zeker eens bij hen shoppen! Vragen? Op hun website vindt u eveneens alle nodige contactgegevens.