China Works
Particuliere dienstverlening

Een dorpel op maat laten maken

Wilt u een dorpel op maat laten maken? Dan zijn de specialisten van Raamdorpelelementen B.V. u graag van dienst. Deze specialist heeft al ruim 16 jaar ervaring op het gebied van verlijmde raamdorpelstenen en is dan ook een begrip in Bladel en omgeving. Ontdek de mogelijkheden van deze betrouwbare en deskundige specialist en kies voor kwaliteit. Weet u al welk model u gaat kiezen en welke kleur u de stenen en voegen wilt geven? De keuze is geheel aan u.

Een efficiënt productieproces leidt tot een strak eindresultaat

Wanneer u een dorpel op maat wilt laten maken, heeft u bij deze specialist keuze uit een ruim assortiment. Een efficiënte werkwijze staat bij deze specialist centraal. Niet ieder steentje hoeft namelijk met de hand gelegd te worden, maar een volledige dorpel op maat kan in één keer worden gelegd. Het voordeel is dat dit resulteert in een strakker en vlakker resultaat, dan veelal met handwerk mogelijk is. Uiteraard kan dit laatste heel secuur plaatsvinden. Dit is echter een zeer tijdrovend proces, wat zeer prijzig is. Bij deze specialist worden losse dorpels automatisch onder de meest gunstige verwerkings-en arbeidscondities verlijmt in de fabriek. Op deze manier maakt deze specialist het mogelijk om in één handomdraai een complete dorpel op maat strak te monteren.  

Raamdorpelelementen laten monteren door vakmensen

Gaat u uw dorpel op maat zelf leggen? Of besteedt u de montage uit aan vakmensen? De specialisten van Raamdorpelelementen B.V. nemen graag uw werk uit handen. Voor projecten boven de honderd meter maakt dit bedrijf graag een vrijblijvende offerte voor u. Het slopen en plaatsen van dorpels verzorgen zij graag van A tot Z voor u. Heeft u vragen? Dan kunt u gerust vrijblijvend telefonisch contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de producten en verschillende diensten die zij leveren.

https://www.raamdorpel.nl/