China Works
Image default
Groothandel

Kies voor een geschenkverpakking op maat

Een cadeau is niet compleet zonder een geschenkverpakking op maat. Dat zullen de experts van E.J. Impex zeker beamen. Als groothandel in verpakkingen, leveren zij al jarenlang kwalitatieve verpakkingen aan onder meer delicatessenwinkels en speciaalzaken, drankenhandels en giftshops. Dit doen ze elke dag opnieuw met de grootste gedrevenheid en professionaliteit. U vindt hun zaak terug in Kalmthout, in de provincie Antwerpen. Woont u niet in de buurt? Geen probleem. Ze beschikken over een uitgebreide webshop waarop hun hele assortiment is uitgestald. Hier kunt u uw ogen de kost geven, en vindt u beslist een geschenkverpakking op maat die helemaal aansluit bij de look en feel van uw producten!

Uw producten extra in de verf zetten met een geschenkverpakking op maat

Het is als speciaalzaak niet altijd gemakkelijk om te concurreren met grote supermarkten. Ook zij bieden vaak diverse geschenken aan. Doordat ze hun producten in bulk aankopen, ligt de prijs helaas meestal ook lager dan in uw zaak. Maar het is precies daar dat een geschenkverpakking op maat goed van pas komt. Een verzorgd en volledig afgewerkt cadeau, oogt een pak luxueuzer, en wordt geapprecieerd door uw klanten. U toont dat ze bij u terecht kunnen voor het totaalpakket. Bovendien ziet een mooi verpakt cadeau er ook nog eens duurder uit, waardoor uw klanten gerust enkele euro’s meer willen betalen. E.J. Impex heeft verpakkingen voor ieder product. Zo zijn er de traditionele verpakkingen waarin een of meerdere flessen passen. Deze zijn meestal gemaakt uit karton. Ook houten kistjes zijn een leuk alternatief. Mag het allemaal iets origineler? Dan is een ijsemmer gevuld met allerlei lekkers misschien wel iets voor uw zaak. Of wat dacht u van een rieten mand, die u naar hartenlust kunt decoreren met linten, strikken en meer.

Kies voor duurzaamheid

Bovengenoemde groothandel in verpakkingen, hecht veel belang aan duurzaamheid. Ze produceren dan ook zoveel mogelijk herbruikbare verpakkingen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw klant. Deze kan de ontvangen geschenkverpakking op maat, nadien nog gebruiken om andere producten in tentoon te stellen bij hen thuis, óf een ander cadeau erin verpakken. Zo verkleint de afvalberg, en blijven uw verpakkingen – en dus ook uw naam – circuleren.

https://www.ejimpex.com/